Merhaba, %temp% klasöründeki dosyalar toplamda 1.11 GB yer kaplıyor Windows bu dosyaları siliyor mu bilmiyorum ama bu dosyaları silersem bilgisayarım yavaşlar mı veya Windows ayarları veya oyunlardaki ayarlarım gider mi?
Silinmesine gerek yok, eskiden önüne gelen temp dosyasını silin 200FPS artsın diyordu ama hepsi kolpa, silersen bazı uygulamaları ilk açışın daha uzun sürer ama onun dışında sorun olmaz ama silinmesi gereksiz.
Sil hepsi boş dosyalar.Merhaba, %temp% klasöründeki dosyalar toplamda 1.11 GB yer kaplıyor Windows bu dosyaları siliyor mu bilmiyorum ama bu dosyaları silersem bilgisayarım yavaşlar mı veya Windows ayarları veya oyunlardaki ayarlarım gider mi?
Ben 41GB sildim bugün.FPS falan arttırmaz ama bazen depolama da ciddi yerler kaplayabiliyorlar ben 19GB silmiştim temp ve %temp%den
Önbellek orası, silersen sadece birkaç uygulama yine önbellek isteyeceğinden bir miktar geç açılır ama hiçbir şey olmaz. Gereksiz bir işlem, yapmayın yaptırmayın yine de.
Ben 41GB sildim bugün.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.