D deneux Femtopat Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2024 #11 Old Major dedi: Hocam yukarıdaki klavye ve bu klavye aynı klavye. Güvenilir ve ucuz olandan almak en iyisi. Şu an gördüğüm en güveniliri Silabor Ziyoulang T60. Diğerlerinin RGB göndermeme sıkıntısı falan var. Genişletmek için tıkla... keşke 2 gün once görseydim bana rainbow gönderildi bide iadeyle uğraşıcam
Old Major dedi: Hocam yukarıdaki klavye ve bu klavye aynı klavye. Güvenilir ve ucuz olandan almak en iyisi. Şu an gördüğüm en güveniliri Silabor Ziyoulang T60. Diğerlerinin RGB göndermeme sıkıntısı falan var. Genişletmek için tıkla... keşke 2 gün once görseydim bana rainbow gönderildi bide iadeyle uğraşıcam
keremcem42 Centipat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2024 #12 deneux dedi: keşke 2 gün once görseydim bana rainbow gönderildi bide iadeyle uğraşıcam Genişletmek için tıkla... Hocam ben hepsiburada robeve blic markalı klavye aldım RGB var driver kurdum oda çalışıyor güzel klavye bence
deneux dedi: keşke 2 gün once görseydim bana rainbow gönderildi bide iadeyle uğraşıcam Genişletmek için tıkla... Hocam ben hepsiburada robeve blic markalı klavye aldım RGB var driver kurdum oda çalışıyor güzel klavye bence