Roblox "0x80070002" hatası

İşletim sistemi
Windows 7

Ouzkaann

Hectopat
Yer
https://www.google.com/maps/@33.8895674,-118.21533
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci, Sporcu
Arkadaşlar kaç gündür Roblox oynamaya çalıştığımda böyle oluyor, uzun bir aradan sonra oynayayım dedim fakat böyle bir hata ile karşılaştım, oyunu silip kurulum dosyası açtığım halde yine aynı hatayı veriyor.
Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

aaa.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar kaç gündür Roblox oynamaya çalıştığımda böyle oluyor, uzun bir aradan sonra oynayayım dedim fakat böyle bir hata ile karşılaştım, oyunu silip kurulum dosyası açtığım halde yine aynı hatayı veriyor.
Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Eki Görüntüle 1491653
Eski işletim sistemlerinde böyle şeyler olabiliyor bende 8.1 kullanıyorum bende bu tarz hata alıyorum fakat ben tamam tuşuna bastığımda roblox açılıyor işletim sisteminiz nedir?

Eski işletim sistemlerinde böyle şeyler olabiliyor bende 8.1 kullanıyorum bende bu tarz hata alıyorum fakat ben tamam tuşuna bastığımda roblox açılıyor işletim sisteminiz nedir?
Windows 7de bu tarz sorunlar olur eğerki sistem özellikleriniz yetiyorsa Windows 10a geçmenizi öneririm

HTTP hatası demiş Roblox sunucularına bağlanamıyor ve 1 dosya da eksik.
Peki o dosya eksikse nasıl bir çözüm bulabilirim?
Benim aklıma gelen tek şey diğer bilgisayarda olan güncel roblox dosyalarını aynen klasör yoluyla benim pc ye flash bellek ile taşımak oldu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı