Roblox açıldı mı?

TheBoraw

Hectopat
Katılım
28 Haziran 2022
Mesajlar
449
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Msi 785gm-51 Anakart, AMD Phenom II 4x 945 İşlemci, AMD Radeon HD 6670 Ekran Kartı, 12 Gb Ram, Windows 10, 1 SSD 2 HDD, PL-9258 PSU
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Roblox için gelen erişim engeli açıldı mı? Kuzenim 1 günlük olduğunu ve anlık olarak girebildiğini söyledi. Gerçekten giriliyor mu? Ben bakabilecek durumda değilim.
 
Roblox için gelen erişim engeli açıldı mı? Kuzenim 1 günlük olduğunu ve anlık olarak girebildiğini söyledi. Gerçekten giriliyor mu? Ben bakabilecek durumda değilim.
Hayır hala devam ediyor. Pek de 1 günlük bir yasak gibi değil herkes instagrama da aynısı dedi ve açılmadı. Açıklama yapmadığı ve şartları kabul etmediği sürece açılmaz.
 
Technopat'a girip Roblox'un sitesine girememek değişikmiş.
Deneyin görün ben denedim açılmadı.
İş yerimdeyim. Buranın internetini genel olarak ayarlamışlar. Frankfurtta olduğum gözüküyor ve girebiliyorum. Telefonum şarjda ve uzakta. O yüzden buraya danışmak istedim.
 
Eğer buraya kadar girmesi açıldığı anlamına geliyorsa, bende açılıyor.

1723105126763.png
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı