O nasıl bir yalan bilgiymiş arkadaş yapay zeka bile inanmış. Açılmadı hiçbir uygulama arkadaşlar şuanda hala yasak var görünüyor.
Araştırmayı zaten internetten yaptırdım.
Yapay zekalar sürekli güncel bilgiye erişemiyor ondan öyle. Ayrıca yapay zekaya mesaj yazdırıp paylaşmak da forum kurallarına aykırı haberin olsun.
Roblox hâlâ kapalı, kısıtlama söz konusu değil yani. Komple kapalı.Kısıtlamalar ne?
Güncel bilgilere erişemiyorsa eski bilgiyi kullanabilirdi açılmadı diye. ayrıca yapay zekanın yazdığını veya benzerini kopyalayıp yapıştırmak kurallara aykırıYapay zekalar sürekli güncel bilgiye erişemiyor ondan öyle. Ayrıca yapay zekaya mesaj yazdırıp paylaşmak da forum kurallarına aykırı haberin olsun.
Doğru olsun olmasın yapay zeka kullanıp cevap vermek yasak. Yanlış bilgi veriyor genelde.Araştırmayı zaten internetten yaptırdım.
Discord açıldı zaten şu an her kullanıcının yasağı tek tek kalkıyor büyük ihtimalle yarına komple açılır.
BTK sitesinde hala yasaklı görünüyordu en son. Açıldığını sanmıyorum.Discord açıldı zaten şu an her kullanıcının yasağı tek tek kalkıyor büyük ihtimalle yarına komple açılır.
Güncel bilgilere erişemiyorsa eski bilgiyi kullanabilirdi açılmadı diye. Ayrıca yapay zekanın yazdığını veya benzerini kopyalayıp yapıştırmak kurallara aykırı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.