LordAngel Centipat Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2025 #1 Şu an Roblox web sitesine bilgisayarda hiçbir VPN bulunmamasına rağmen girebiliyorum ve BTK sitesinde de yasak yok diye gözüküyor. Dosya Ekleri Screenshot_20250213_205714_Chrome.jpg 53,1 KB · Görüntüleme: 2.345
Şu an Roblox web sitesine bilgisayarda hiçbir VPN bulunmamasına rağmen girebiliyorum ve BTK sitesinde de yasak yok diye gözüküyor.
Anıl Sancak Decapat Katılım 27 Kasım 2022 Mesajlar 607 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2025 #2 Yanlış bilgi LordAngel dedi: Şu an Roblox web sitesine bilgisayarda hiçbir VPN bulunmamasına rağmen girebiliyorum ve BTK sitesinde de yasak yok diye gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Evet, Roblox Türkiye'de erişime açıldı. ancak, bu erişim bazı kısıtlamalar ve engellemelerle birlikte gerçekleşti.
LordAngel dedi: Şu an Roblox web sitesine bilgisayarda hiçbir VPN bulunmamasına rağmen girebiliyorum ve BTK sitesinde de yasak yok diye gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Evet, Roblox Türkiye'de erişime açıldı. ancak, bu erişim bazı kısıtlamalar ve engellemelerle birlikte gerçekleşti.
FehmiDogru.js Megapat Çözüme Giden Yol Mahalle Bilgisayarcısı Kıdemli Üye Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 9.429 Makaleler 1 Çözümler 336 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 (All Core 4.6 GHz @ 1.31V) Ekran Kartı: PowerColor Red Devil RX 6700 XT 12 GB RAM: Patriot Viper Steel 32GB DDR4-3200 CL16 Anakart: Gigabyte B550 Eagle ATX Güç kaynağı: Cooler Master GX Bronze 750W Kasa: Zoko Chiko ARGB SSD: Kioxia Exceria Heatsink 1TB NVMe Gen4 HDD 1: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 3.5" HDD 2: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 2.5" İşlemci Soğutucu: Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Şubat 2025 #3 BTK'nın sitesinden sorgulayınca hâlâ kapalı görünüyor. Yasağın kalktığı falan yok yani :/
LordAngel Centipat Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2025 #4 Anıl Sancak dedi: Evet, Roblox Türkiye'de erişime açıldı. ancak, bu erişim bazı kısıtlamalar ve engellemelerle birlikte gerçekleşti. Genişletmek için tıkla... Şu an mobilden giriş yapamıyorum uzun sürer mi?
Anıl Sancak dedi: Evet, Roblox Türkiye'de erişime açıldı. ancak, bu erişim bazı kısıtlamalar ve engellemelerle birlikte gerçekleşti. Genişletmek için tıkla... Şu an mobilden giriş yapamıyorum uzun sürer mi?
xmatugfg Hectopat Katılım 15 Haziran 2024 Mesajlar 1.836 Makaleler 2 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: Intel® Core™ i5-2400 GPU: AMD RX 460 RAM: 16 GB DDR3 1333 MHz SSD: 500 GB Sata | 120 GB Sata Anakart: Asus H61M-K Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 13 Şubat 2025 #5 LordAngel dedi: Şu an Roblox web sitesine bilgisayarda hiçbir VPN bulunmamasına rağmen girebiliyorum ve BTK sitesinde de yasak yok diye gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Hayır açılmadı.
LordAngel dedi: Şu an Roblox web sitesine bilgisayarda hiçbir VPN bulunmamasına rağmen girebiliyorum ve BTK sitesinde de yasak yok diye gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Hayır açılmadı.
D Diamant Decipat Katılım 21 Ağustos 2024 Mesajlar 1.069 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2025 #6 LordAngel dedi: Şu an mobilden giriş yapamıyorum uzun sürer mi? Genişletmek için tıkla... Yasak hala duruyor kalktığı falan yok.
LordAngel dedi: Şu an mobilden giriş yapamıyorum uzun sürer mi? Genişletmek için tıkla... Yasak hala duruyor kalktığı falan yok.
Beyefendi_Haydo Hectopat Katılım 30 Aralık 2021 Mesajlar 1.079 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2025 #7 Açılmış olabilir belki Discord içinde açıldı söylentileri var da hangisii doğru inanmak zor.
FehmiDogru.js Megapat Çözüme Giden Yol Mahalle Bilgisayarcısı Kıdemli Üye Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 9.429 Makaleler 1 Çözümler 336 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 (All Core 4.6 GHz @ 1.31V) Ekran Kartı: PowerColor Red Devil RX 6700 XT 12 GB RAM: Patriot Viper Steel 32GB DDR4-3200 CL16 Anakart: Gigabyte B550 Eagle ATX Güç kaynağı: Cooler Master GX Bronze 750W Kasa: Zoko Chiko ARGB SSD: Kioxia Exceria Heatsink 1TB NVMe Gen4 HDD 1: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 3.5" HDD 2: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 2.5" İşlemci Soğutucu: Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Şubat 2025 #8 Yapay zekalar sürekli güncel bilgiye erişemiyor ondan öyle. Ayrıca yapay zekaya mesaj yazdırıp paylaşmak da forum kurallarına aykırı haberin olsun.
Yapay zekalar sürekli güncel bilgiye erişemiyor ondan öyle. Ayrıca yapay zekaya mesaj yazdırıp paylaşmak da forum kurallarına aykırı haberin olsun.
Anıl Sancak Decapat Katılım 27 Kasım 2022 Mesajlar 607 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2025 #9 FehmiDogru.js dedi: Yapay zekalar sürekli güncel bilgiye erişemiyor ondan öyle. Ayrıca yapay zekaya mesaj yazdırıp paylaşmak da forum kurallarına aykırı haberin olsun. Genişletmek için tıkla... Araştırmayı zaten internetten yaptırdım.
FehmiDogru.js dedi: Yapay zekalar sürekli güncel bilgiye erişemiyor ondan öyle. Ayrıca yapay zekaya mesaj yazdırıp paylaşmak da forum kurallarına aykırı haberin olsun. Genişletmek için tıkla... Araştırmayı zaten internetten yaptırdım.
Arsuda07 Decapat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 302 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2025 #10 Beyefendi_Haydo dedi: Açılmış olabilir belki Discord içinde açıldı söylentileri var da hangisii doğru inanmak zor. Genişletmek için tıkla... Discord açıldı zaten şu an her kullanıcının yasağı tek tek kalkıyor büyük ihtimalle yarına komple açılır. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Şubat 2025
Beyefendi_Haydo dedi: Açılmış olabilir belki Discord içinde açıldı söylentileri var da hangisii doğru inanmak zor. Genişletmek için tıkla... Discord açıldı zaten şu an her kullanıcının yasağı tek tek kalkıyor büyük ihtimalle yarına komple açılır.