Grim Reaper Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 5.570 Çözümler 13 Yer İzmir 13 Şubat 2025 #11 O nasıl bir yalan bilgiymiş arkadaş yapay zeka bile inanmış. Açılmadı hiçbir uygulama arkadaşlar şuanda hala yasak var görünüyor.
O nasıl bir yalan bilgiymiş arkadaş yapay zeka bile inanmış. Açılmadı hiçbir uygulama arkadaşlar şuanda hala yasak var görünüyor.
thebobaker Centipat Katılım 12 Şubat 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2025 #12 Kısıtlamalar ne? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Şubat 2025
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.191 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Şubat 2025 #13 Anıl Sancak dedi: Araştırmayı zaten internetten yaptırdım. Genişletmek için tıkla... Sağlam bir araştırma yapmışsınız . Son düzenleme: 13 Şubat 2025
Anıl Sancak dedi: Araştırmayı zaten internetten yaptırdım. Genişletmek için tıkla... Sağlam bir araştırma yapmışsınız .
Anıl Sancak Decapat Katılım 27 Kasım 2022 Mesajlar 607 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2025 #14 FehmiDogru.js dedi: Yapay zekalar sürekli güncel bilgiye erişemiyor ondan öyle. Ayrıca yapay zekaya mesaj yazdırıp paylaşmak da forum kurallarına aykırı haberin olsun. Genişletmek için tıkla... Ben yapay zekanın yazdığı mesajı kopyala+yapıştır yapmadım ki.
FehmiDogru.js dedi: Yapay zekalar sürekli güncel bilgiye erişemiyor ondan öyle. Ayrıca yapay zekaya mesaj yazdırıp paylaşmak da forum kurallarına aykırı haberin olsun. Genişletmek için tıkla... Ben yapay zekanın yazdığı mesajı kopyala+yapıştır yapmadım ki.
FehmiDogru.js Megapat Çözüme Giden Yol Mahalle Bilgisayarcısı Kıdemli Üye Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 9.419 Makaleler 1 Çözümler 336 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 (All Core 4.6 GHz @ 1.31V) Ekran Kartı: PowerColor Red Devil RX 6700 XT 12 GB RAM: Patriot Viper Steel 32GB DDR4-3200 CL16 Anakart: Gigabyte B550 Eagle ATX Güç kaynağı: Cooler Master GX Bronze 750W Kasa: Zoko Chiko ARGB SSD: Kioxia Exceria Heatsink 1TB NVMe Gen4 HDD 1: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 3.5" HDD 2: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 2.5" İşlemci Soğutucu: Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Şubat 2025 #15 thebobaker dedi: Kısıtlamalar ne? Genişletmek için tıkla... Roblox hâlâ kapalı, kısıtlama söz konusu değil yani. Komple kapalı.
thebobaker dedi: Kısıtlamalar ne? Genişletmek için tıkla... Roblox hâlâ kapalı, kısıtlama söz konusu değil yani. Komple kapalı.
Arsuda07 Decapat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 302 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2025 #16 FehmiDogru.js dedi: Yapay zekalar sürekli güncel bilgiye erişemiyor ondan öyle. Ayrıca yapay zekaya mesaj yazdırıp paylaşmak da forum kurallarına aykırı haberin olsun. Genişletmek için tıkla... Güncel bilgilere erişemiyorsa eski bilgiyi kullanabilirdi açılmadı diye. ayrıca yapay zekanın yazdığını veya benzerini kopyalayıp yapıştırmak kurallara aykırı
FehmiDogru.js dedi: Yapay zekalar sürekli güncel bilgiye erişemiyor ondan öyle. Ayrıca yapay zekaya mesaj yazdırıp paylaşmak da forum kurallarına aykırı haberin olsun. Genişletmek için tıkla... Güncel bilgilere erişemiyorsa eski bilgiyi kullanabilirdi açılmadı diye. ayrıca yapay zekanın yazdığını veya benzerini kopyalayıp yapıştırmak kurallara aykırı
D Diamant Decipat Katılım 21 Ağustos 2024 Mesajlar 1.069 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2025 #17 Anıl Sancak dedi: Araştırmayı zaten internetten yaptırdım. Genişletmek için tıkla... Doğru olsun olmasın yapay zeka kullanıp cevap vermek yasak. Yanlış bilgi veriyor genelde.
Anıl Sancak dedi: Araştırmayı zaten internetten yaptırdım. Genişletmek için tıkla... Doğru olsun olmasın yapay zeka kullanıp cevap vermek yasak. Yanlış bilgi veriyor genelde.
Beyefendi_Haydo Hectopat Katılım 30 Aralık 2021 Mesajlar 1.079 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2025 #18 Arsuda07 dedi: Discord açıldı zaten şu an her kullanıcının yasağı tek tek kalkıyor büyük ihtimalle yarına komple açılır. Genişletmek için tıkla... Olabilir BTK sitesinde sorguladığımda hala yasak gözükmekte DNS ile girebiliyorum tarayıcıdan.
Arsuda07 dedi: Discord açıldı zaten şu an her kullanıcının yasağı tek tek kalkıyor büyük ihtimalle yarına komple açılır. Genişletmek için tıkla... Olabilir BTK sitesinde sorguladığımda hala yasak gözükmekte DNS ile girebiliyorum tarayıcıdan.
Grim Reaper Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 5.570 Çözümler 13 Yer İzmir 13 Şubat 2025 #19 Arsuda07 dedi: Discord açıldı zaten şu an her kullanıcının yasağı tek tek kalkıyor büyük ihtimalle yarına komple açılır. Genişletmek için tıkla... BTK sitesinde hala yasaklı görünüyordu en son. Açıldığını sanmıyorum.
Arsuda07 dedi: Discord açıldı zaten şu an her kullanıcının yasağı tek tek kalkıyor büyük ihtimalle yarına komple açılır. Genişletmek için tıkla... BTK sitesinde hala yasaklı görünüyordu en son. Açıldığını sanmıyorum.
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.191 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Şubat 2025 #20 Arsuda07 dedi: Güncel bilgilere erişemiyorsa eski bilgiyi kullanabilirdi açılmadı diye. Ayrıca yapay zekanın yazdığını veya benzerini kopyalayıp yapıştırmak kurallara aykırı. Genişletmek için tıkla... Eski bilgilerde şimdi açıldığını nasıl bulsun .
Arsuda07 dedi: Güncel bilgilere erişemiyorsa eski bilgiyi kullanabilirdi açılmadı diye. Ayrıca yapay zekanın yazdığını veya benzerini kopyalayıp yapıştırmak kurallara aykırı. Genişletmek için tıkla... Eski bilgilerde şimdi açıldığını nasıl bulsun .