Çözüldü Roblox açılırken "Process Monitor must be unloaded before continuing" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

F16uçuramayan

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, Roblox'u açıyorum fakat açarken "Process Monitor (ProcMon) must be unloaded before continuing." hatası ile karşılaşıyorum. ProcMon'nu sildiğim için diye düşündüm, geri indirdim fakat yine aynı hatayı alıyorum.

Tek istediğim GTA IV oynamaktı hata veriyor diye indirdim sonra işe yaramadı sildim şimdi ise Roblox'dan oldum artık elimdekini bile oynayamıyorum sokucam böyle işe bir çözüm bulursan bana da söyle lütfen.

Benim şöyle bir çözümüm var:
Başlat menüsüne geri yükleme noktası oluştur yazın ve tıklayın sonrasın da sistem geri yüklemeye basın ve bilgisayarınızı Process Monitor'ü kurmadığınız kayıtlı bir zamana geri alın düzelecektir bu işlem biraz uzun sürebilir, bir tane daha çözüm var Microsoft Store'dan Roblox indirirseniz eğer rahatça hiçbir problem olmadan oynayabilirsiniz.

Benim şöyle bir çözümüm var:
Başlat menüsüne geri yükleme noktası oluştur yazın ve tıklayın sonrasın da sistem geri yüklemeye basın ve bilgisayarınızı Process Monitor'ü kurmadığınız kayıtlı bir zamana geri alın düzelecektir bu işlem biraz uzun sürebilir, bir tane daha çözüm var Microsoft Store'dan Roblox indirirseniz eğer rahatça hiçbir problem olmadan oynayabilirsiniz.

Bu sorunu geçtim Roblox Chrome'dan girince bende başlamıyor. Bunu nasıl çözerim indir kur yaptım ama asla düzelmiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı