"Roblox an unexpected error occurred and Roblox needs to quit" hatası

Johanness

Decapat
Daha fazla  
Hala çözen olmadı 1.5 aydır. Bu hatanın çözümünü bilen var mı? Denemediğim yapmadığım yöntem kalmadı, diyeceğiniz çoğu yöntemi de yapmış olacağım büyük ihtimalle. Bilgisayarı sıfırlayayım desem kişisel dosyalarımı saklayamıyorum.

Ya abi kimse yardım etmiyor yahu :/

Dosya Ekleri

• je.PNG
    je.PNG
    5,7 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
Bendede aynı sorun mevcut, Roblox Support'a iletin. Onlara bütün durumu açıklayın, yardım edeceklerdir. Birde bazıları format atınca da düzelmiyor diyor, boşuna atmayın.
Ayrıca belki gözden kaçırmışsınız yada görmemişsinizdir diye birkaç çözüm ekliyorum:
-LocalAppdata ve Temp klasöründen silmeyi unutmayın, bellek dosyalarıdır.
-Disk Temizleyici(Disk Cleanup)'tan Küçük resimleri (Thumbnails) silin. Buda bir önbellek dosyası, küçük resimlerde dosyalarınızın küçük resimleridir.
-Google'dan robloxla alakalı çerezleri sıfırlayın.

Bende de aynı sorun mevcut, Roblox Support'a iletin. Onlara bütün durumu açıklayın, yardım edeceklerdir. Bir de bazıları format atınca da düzelmiyor diyor, boşuna atmayın.
Ayrıca belki gözden kaçırmışsınız ya da görmemişsinizdir diye birkaç çözüm ekliyorum:
-Localappdata ve temp klasöründen silmeyi unutmayın, bellek dosyalarıdır.
-Disk temizleyici(disk cleanup)'tan küçük resimleri (thumbnails) silin. Bu da bir önbellek dosyası, küçük resimlerde dosyalarınızın küçük resimleridir.
-Google'dan Roblox'la alakalı çerezleri sıfırlayın.

Hepsini yaptım olmamıştı supporta ileteyim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı