Roblox ani FPS düşüşü ve mouse problemi

Makaleler
1
Yer
The Hearth of Turkey, Eskişehir
Roblox oynarken bir anda FPS düşmesi yiyorum ve oyun kasmaya başlıyor. Dün böyle bir sorun yoktu. Payday 2 yüklemek için bilgisayarı gece açık bıraktım. Ayrıca G102 lightsync kullanıyorum ve oynarken mouse bir anda dönüyor veya yanlış hareket ediyor (farklı bir mouse ile denendi fakat onda sorun yoktu). R6, CS:GO oynarken olmuyor sadece Roblox'ta oluyor.
  • Ekran kartım: Zotac GTX1650 GAMING AMP 4 GB.
  • Işlemcim: i5-9400F.
  • 8 GB 2666 MHz RAM.
  • Ve Crucial SSD.
Sorunun neden kaynaklandığını anlamadım acaba ekran kartında mı sorun var? Ama öyle olsa diğer oyunlarda da yapardı diye düşünüyorum. Ve yukarıda bahsettiğim her şey Roblox'ta oluyor. (Sistemi alalı neredeyse 5 ay oldu.) (bunu nereye yazacağımı bilemedim. Donanıma yazacaktım ama işin içinde oyun var diye buraya yazdım.)

Hangi oyunu oynadığınızı söyleyebilir misiniz? Bende de 60 FPS sabit oynamama rağmen bazı yerlerde kasıyormuş gibi hissettiriyordu.
TSB, KAT, Arsenal, State Of Anarchy vb. FPS oyunları DPS düşüşünü çok yapıyor. Ayrıca tycoon gibi düz oyunlarda mouse problemi kendini daha çok gösteriyor.

Github aracılığıyla "robloxfpsunlocker" indirin ve deneyin.
Onu denedim. FPS problemini büyük ölçüde azaltıyor fakat bu sefer de mouse problemi onun yerini alıyor. Roblox her Cumartesi güncelleme alıyor diye biliyorum. Muhtemelen güncellemeden sonra oldu.

Teşekkür ederim bu güzel lafınız için. Fakat "robloks" değil "Roblox" diye yazılır ve isteyende oynar. :) :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı