X X1ean Decapat Katılım 16 Haziran 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #1 Roblox'a girdiğimde bu sorunu yaşıyorum. Oyun içinde ise bazı yapılar yüklenmiyor (GoodbyeDPI kullanıyorum). Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-07-03 122322.png 183,1 KB · Görüntüleme: 34
Roblox'a girdiğimde bu sorunu yaşıyorum. Oyun içinde ise bazı yapılar yüklenmiyor (GoodbyeDPI kullanıyorum).
SelTheDev Centipat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 154 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi / Stajyer 7 Temmuz 2025 #2 X1ean dedi: Roblox'a girdiğimde bu sorunu yaşıyorum. Oyun içinde ise bazı yapılar yüklenmiyor (GoodbyeDPI kullanıyorum). Genişletmek için tıkla... GoodbyeDPI kullanan çoğu kişide bu sorun mevcut. DNS veya VPN kullamını tercih edebilirsiniz. Artı 0 Eksi
X1ean dedi: Roblox'a girdiğimde bu sorunu yaşıyorum. Oyun içinde ise bazı yapılar yüklenmiyor (GoodbyeDPI kullanıyorum). Genişletmek için tıkla... GoodbyeDPI kullanan çoğu kişide bu sorun mevcut. DNS veya VPN kullamını tercih edebilirsiniz.
Daryl Dix0n Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Diğer 11 Eylül 2025 #3 Çözümü yok mu ? Bende de aynı, GoodbyeDPI kullanıyorum. Dns işe yaramyor VPN ise ping problemi yaratıyor. Artı 0 Eksi
Çözümü yok mu ? Bende de aynı, GoodbyeDPI kullanıyorum. Dns işe yaramyor VPN ise ping problemi yaratıyor.