Roblox beyaz ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 8.1

Coco Pops

Hectopat
Yer
Kase
Daha fazla  
İşletim sistemim Windows 8.1. bugün ekran kartımın (NVIDIA GeForce 840M) driver'ının olmadığını fark edip yükledim. Yükledikten sonra Roblox beyaz ekran verip öylece kalıyor. Oyunu birkaç defa silip yükledim gene de düzelmedi. Şu anlık tek çözümü ekran kartını devre dışı bırakmak. Bunun başka çözümü yok mudur? Her seferinde ekran kartını aç kapa yapmak istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşletim sistemim Windows 8.1. bugün ekran kartımın (NVIDIA GeForce 840M) driver'ının olmadığını fark edip yükledim. Yükledikten sonra Roblox beyaz ekran verip öylece kalıyor. Oyunu birkaç defa silip yükledim gene de düzelmedi. Şu anlık tek çözümü ekran kartını devre dışı bırakmak. Bunun başka çözümü yok mudur? Her seferinde ekran kartını aç kapa yapmak istemiyorum.
Driveri Sürücüleri Yükle | NVIDIA sitesinden indirdiğinize emin misiniz ? Birde DDU ile driveri kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz.

NVIDIA'nın kendi sitesinden indirdim. DDU ne bilmiyorum ama Driver'ı tekrar yüklemeyi deneyeceğim. Teşekkürler.
Display Driver Uninstaller (DDU) Bilgisayardan güzel bir şekilde driver kalıntılarını temizleyen bir program.Youtubeden videosunu izleyerek veya rehberi okuyarak yapın yanlış bir şey yapmamak için.
8.1 de Roblox yok bu yüzden oynayamazsınız 8.1'e çıkmadı bende kulandım aynı hatayı yaşadım sorun 81 de yok.
Nasıl yani ? Ben yanlış hatırlamıyorsam 8.1 de roblox oynuyordum sorunsuz bir şekilde.

Display Driver Uninstaller (DDU) bilgisayardan güzel bir şekilde driver kalıntılarını temizleyen bir program. YouTube'dan videosunu izleyerek veya rehberi okuyarak yapın yanlış bir şey yapmamak için.

Nasıl yani? Ben yanlış hatırlamıyorsam 8.1 de Roblox oynuyordum sorunsuz bir şekilde.

Discord'da benzer bir hata vermeye başladı :/
Display Driver Uninstaller (DDU) bilgisayardan güzel bir şekilde driver kalıntılarını temizleyen bir program. YouTube'dan videosunu izleyerek veya rehberi okuyarak yapın yanlış bir şey yapmamak için.

Nasıl yani? Ben yanlış hatırlamıyorsam 8.1 de Roblox oynuyordum sorunsuz bir şekilde.

DDU ile silip tekrar yükledim ama problem hala aynı.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı