Roblox beyaz ekran sorunu

Daha fazla  
Roblox'da herhangi bir oyuna girmeye çalışsam her zaman beyaz ekran veriyor. Bu da Debug dosyası.
.

Çok klişe olacak ama oyunu sil ve tekrardan yükle istersen zaten çok büyük boyutlu bir oyun değil. ( Oyun dosyaları eksik veya hatali vs. Olabilir)

Artı -1 Eksi
Driver’larını Driver Booster veya Driver Downloader gibi uygulamalarla mı güncelliyorsun?

Benim laptop Driver diskim Windows 10 için ben Windows 8.1 kullandığım için evet.
Saçma bir düşünce bence. Windows 10 oyunlarının %95lik bir kısmı Win 8.1 uyumlu ki Driver konusu hiç tartışılamaz. O bilgisayara format bile gerekebilir Driver Booster cihazınızı bozabilir.

Saçma bir düşünce bence. Windows 10 oyunlarının %95'lik bir kısmı Win 8.1 uyumlu ki Driver konusu hiç tartışılamaz. O bilgisayara format bile gerekebilir Driver Booster cihazınızı bozabilir.

Hiçbiri uyumlu değil laptopun yanında verilen grafik kartı gibi şeyleri NVIDIA'dan indiriyorum ama.

Dostum bende de aynı hata oluyordu. PC'yi format attım düzeldi istersen dene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…