Roblox Brookhaven VIP server kaç Robux ister?

lamba

Centipat
Daha fazla  
Ben Roblox'ta 100 Robux biriktirip Brookhaven VIP server alacağım ama her ay 100 Robux mu istecek onu anlamadım yoksa tek seferde 100 Robux mu?

Yanlış bilgi
Ben Roblox'ta 100 Robux biriktirip Brookhaven VIP server alacağım ama her ay 100 Robux mu istecek onu anlamadım yoksa tek seferde 100 Robux mu?

Tek seferde 100 Robux ister ama bence almayın, onun yerine gidin başka bir oyuna harcayın veya avatar yapın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam çocuk kitle için uğraşıyosanız videolara maksimum 10 b izlenme alırsınız insanların seveceği başka Roblox videoları çekin.

Dostum ben çocuklara yönelik değil genel kitle olarak videoyu çekeceğim yani hankanal gibi çocukça konişmayacağım ama Brookhaven her ay 100 Robux alır diye korkuyorum.

Tek seferde 100 Robux ister ama bence almayın onun yerine gidin başka bir oyuna harcayın veya avatar yapın.

Bilmiyorsanız yazmayın.

Dostum ben çocuklara yönelik değil genel kitle olarak videoyu çekeceğim yani hankanal gibi çocukça konişmayacağım ama Brookhaven her ay 100 Robux alır diye korkuyorum.

Her ay alıyor.

Hocam ben şu anda aylık 33 Türk lirası'na 450 Robux alıyorum. Her ay otomatik olarak yenileniyor. Düşük bir bütçeye düşünebilirsiniz. Eğer sanaldan alışveriş yapmak için bir kartınız yok ise BİM marketlerinde Play Store veya App Store kodları satılıyor onları alıp tanımlayıp abonelik işlemi yapabilirsiniz.

Hocam ben şu anda aylık 33 Türk lirası'na 450 Robux alıyorum. Her ay otomatik olarak yenileniyor. Düşük bir bütçeye düşünebilirsiniz. Eğer sanaldan alışveriş yapmak için bir kartınız yok ise BİM marketlerinde Play Store veya App Store kodları satılıyor onları alıp tanımlayıp abonelik işlemi yapabilirsiniz.

Sağ ol ama 2'si de yok :D

Peki arkadaşlar eski çağ (Orta Çağ) RP'si yapabileceğim bir Roblox RP oyunu var mı? (özel server bedava)

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı