Dragonsaw Hectopat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 1.513 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2025 #1 Good by kurdum. DNS 8888 ve 8844 yaptım ama halen girmiyor.
Çözüm TahaCann 2 Temmuz 2025 DNS ayarlarınınız duruyorken GoodbyeDPI dosyasından remove_service çalıştırın. Sonra alternatif seçeneklerinden kurun.
DNS ayarlarınınız duruyorken GoodbyeDPI dosyasından remove_service çalıştırın. Sonra alternatif seçeneklerinden kurun.
TahaCann Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 201 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2025 #2 DNS ayarlarınınız duruyorken GoodbyeDPI dosyasından remove_service çalıştırın. Sonra alternatif seçeneklerinden kurun. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Temmuz 2025 Artı 1 Eksi Çözüm
DNS ayarlarınınız duruyorken GoodbyeDPI dosyasından remove_service çalıştırın. Sonra alternatif seçeneklerinden kurun.
KS KS Dragonsaw Hectopat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 1.513 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2025 #3 TahaCann dedi: DNS ayarlarınınız duruyorken GoodbyeDPI dosyasından remove_service çalıştırın. Sonra alternatif seçeneklerinden kurun. Genişletmek için tıkla... DNS ayarım duruyorken ne demek hocam ? 8888 ve 8844 yaptığımı mı diyorsunuz ? tam anlayamadım. Artı 0 Eksi
TahaCann dedi: DNS ayarlarınınız duruyorken GoodbyeDPI dosyasından remove_service çalıştırın. Sonra alternatif seçeneklerinden kurun. Genişletmek için tıkla... DNS ayarım duruyorken ne demek hocam ? 8888 ve 8844 yaptığımı mı diyorsunuz ? tam anlayamadım.
TahaCann Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 201 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2025 #4 Dragonsaw dedi: DNS ayarım duruyorken ne demek hocam ? 8888 ve 8844 yaptığımı mı diyorsunuz ? tam anlayamadım. Genişletmek için tıkla... merhabalar yaptınız diye düşünüyorum geç cevap için özür dilerim. Artı 0 Eksi
Dragonsaw dedi: DNS ayarım duruyorken ne demek hocam ? 8888 ve 8844 yaptığımı mı diyorsunuz ? tam anlayamadım. Genişletmek için tıkla... merhabalar yaptınız diye düşünüyorum geç cevap için özür dilerim.