mehmetalperencan Femtopat Katılım 22 Eylül 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2023 #1 Roblox crash veriyor. Bütün çözümleri denedim ve çözüm bulamadım. Hiçbiri çalışmadı. Roblox'u sildim, çerezleri temizledim, hiçbiri olmadı. Nasıl çözerim? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mayıs 2023
Roblox crash veriyor. Bütün çözümleri denedim ve çözüm bulamadım. Hiçbiri çalışmadı. Roblox'u sildim, çerezleri temizledim, hiçbiri olmadı. Nasıl çözerim?
ahmet_kıran Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 1.996 Çözümler 7 Yer Türkiye 23 Mayıs 2023 #2 Nasıl bir crash ekran görüntüsü var mıdır? Artı 0 Eksi
ZenciHanedanlıgı Picopat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 17 23 Mayıs 2023 #3 ahmet_kıran dedi: Nasıl bir crash ekran görüntüsü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mayıs 2023 Artı 0 Eksi
ahmet_kıran Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 1.996 Çözümler 7 Yer Türkiye 23 Mayıs 2023 #4 ZenciHanedanlıgı dedi: Eki Görüntüle 1790797 Genişletmek için tıkla... Hocam bana da geldi bu 2 gün önce. Roblox'u kökten siliceksiniz her yerden 1 dosyası bile kalmayacak. Artı 0 Eksi
ZenciHanedanlıgı dedi: Eki Görüntüle 1790797 Genişletmek için tıkla... Hocam bana da geldi bu 2 gün önce. Roblox'u kökten siliceksiniz her yerden 1 dosyası bile kalmayacak.
iTouclyxStrafe Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 449 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2023 #5 ahmet_kıran dedi: Nasıl bir crash ekran görüntüsü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bende de mavi ekran veriyor ve şu hatayı veriyor IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL Artı 0 Eksi
ahmet_kıran dedi: Nasıl bir crash ekran görüntüsü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bende de mavi ekran veriyor ve şu hatayı veriyor IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
ahmet_kıran Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 1.996 Çözümler 7 Yer Türkiye 23 Mayıs 2023 #6 iTouclyxStrafe dedi: Bende de mavi ekran veriyor ve şu hatayı veriyor IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL Genişletmek için tıkla... Anlamadım hocam bunun Roblox'la ne ilgisi var? Artı 0 Eksi
iTouclyxStrafe dedi: Bende de mavi ekran veriyor ve şu hatayı veriyor IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL Genişletmek için tıkla... Anlamadım hocam bunun Roblox'la ne ilgisi var?
iTouclyxStrafe Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 449 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2023 #7 ahmet_kıran dedi: Anlamadım hocam bunun Roblox'la ne ilgisi var? Genişletmek için tıkla... Roblox'a girince hatayı veriyor bir 2 haftadır oyuna giremiyorum. Artı 0 Eksi
ahmet_kıran dedi: Anlamadım hocam bunun Roblox'la ne ilgisi var? Genişletmek için tıkla... Roblox'a girince hatayı veriyor bir 2 haftadır oyuna giremiyorum.
ZenciHanedanlıgı Picopat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 17 23 Mayıs 2023 #8 ahmet_kıran dedi: Hocam bana da geldi bu 2 gün önce. Roblox'u kökten siliceksiniz her yerden 1 dosyası bile kalmayacak. Uygu Genişletmek için tıkla... ahmet_kıran dedi: Hocam bana da geldi bu 2 gün önce. Roblox'u kökten siliceksiniz her yerden 1 dosyası bile kalmayacak. Genişletmek için tıkla... Uygulamalar ve özelliklerden kaldırsam yeterli olur mu? Artı 0 Eksi
ahmet_kıran dedi: Hocam bana da geldi bu 2 gün önce. Roblox'u kökten siliceksiniz her yerden 1 dosyası bile kalmayacak. Uygu Genişletmek için tıkla... ahmet_kıran dedi: Hocam bana da geldi bu 2 gün önce. Roblox'u kökten siliceksiniz her yerden 1 dosyası bile kalmayacak. Genişletmek için tıkla... Uygulamalar ve özelliklerden kaldırsam yeterli olur mu?
ahmet_kıran Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 1.996 Çözümler 7 Yer Türkiye 23 Mayıs 2023 #9 ZenciHanedanlıgı dedi: Uygulamalar ve özelliklerden kaldırsam yeterli olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz kökten siliceksiniz dosyalarını local appdatadan falan her yerden. Buradanda silin. Artı 0 Eksi
ZenciHanedanlıgı dedi: Uygulamalar ve özelliklerden kaldırsam yeterli olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz kökten siliceksiniz dosyalarını local appdatadan falan her yerden. Buradanda silin.
ZenciHanedanlıgı Picopat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 17 23 Mayıs 2023 #10 ahmet_kıran dedi: Olmaz kökten siliceksiniz dosyalarını local appdatadan falan her yerden. Eki Görüntüle 1790804 Buradanda silin. Genişletmek için tıkla... Yaptım olmadı bir de ben Roblox'ta hile kullaniyordumda ondan kaynaklı olabilir mi? Artı 0 Eksi
ahmet_kıran dedi: Olmaz kökten siliceksiniz dosyalarını local appdatadan falan her yerden. Eki Görüntüle 1790804 Buradanda silin. Genişletmek için tıkla... Yaptım olmadı bir de ben Roblox'ta hile kullaniyordumda ondan kaynaklı olabilir mi?