mehmetalperencan Femtopat Katılım 22 Eylül 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2023 #1 Roblox crash veriyor. Bütün çözümleri denedim ve çözüm bulamadım. Hiçbiri çalışmadı. Roblox'u sildim, çerezleri temizledim, hiçbiri olmadı. Nasıl çözerim? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mayıs 2023
Roblox crash veriyor. Bütün çözümleri denedim ve çözüm bulamadım. Hiçbiri çalışmadı. Roblox'u sildim, çerezleri temizledim, hiçbiri olmadı. Nasıl çözerim?
ahmet_kıran Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 1.996 Çözümler 7 Yer Türkiye 23 Mayıs 2023 #11 ZenciHanedanlıgı dedi: Yaptım olmadı bir de ben Roblox'ta hile kullaniyordumda ondan kaynaklı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Ondan kaynaklı olmaz. ZenciHanedanlıgı dedi: Yaptım olmadı bir de ben Roblox'ta hile kullaniyordumda ondan kaynaklı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam Google ayarlarınıza girin. Gizlilik ve güvenlik girin. Arama kısmına Roblox yazıp silin bütün verileri. Artı 0 Eksi
ZenciHanedanlıgı dedi: Yaptım olmadı bir de ben Roblox'ta hile kullaniyordumda ondan kaynaklı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Ondan kaynaklı olmaz. ZenciHanedanlıgı dedi: Yaptım olmadı bir de ben Roblox'ta hile kullaniyordumda ondan kaynaklı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam Google ayarlarınıza girin. Gizlilik ve güvenlik girin. Arama kısmına Roblox yazıp silin bütün verileri.
ZenciHanedanlıgı Picopat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 17 24 Mayıs 2023 #12 ahmet_kıran dedi: Ondan kaynaklı olmaz. Hocam Google ayarlarınıza girin. Gizlilik ve güvenlik girin. Arama kısmına Roblox yazıp silin bütün verileri. Genişletmek için tıkla... DNS sunucu adresi boşmu kalsın? Artı 0 Eksi
ahmet_kıran dedi: Ondan kaynaklı olmaz. Hocam Google ayarlarınıza girin. Gizlilik ve güvenlik girin. Arama kısmına Roblox yazıp silin bütün verileri. Genişletmek için tıkla... DNS sunucu adresi boşmu kalsın?
ahmet_kıran Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 1.996 Çözümler 7 Yer Türkiye 24 Mayıs 2023 #13 ZenciHanedanlıgı dedi: DNS sunucu adresi boşmu kalsın? Genişletmek için tıkla... Hocam hiçbiri olmadıysa alternatif olarak geek uninstaller indirip Roblox'u silin. Kökten siliyor bütün dosyalarını. Artı 0 Eksi
ZenciHanedanlıgı dedi: DNS sunucu adresi boşmu kalsın? Genişletmek için tıkla... Hocam hiçbiri olmadıysa alternatif olarak geek uninstaller indirip Roblox'u silin. Kökten siliyor bütün dosyalarını.