Roblox, Discord VPN'siz girilebilir mi?

olcayseennnn

Centipat
Daha fazla  
VPN'lere pek guvenemiyorum. Sizden ricam eger VPN'siz guvenli bir çözümü varsa onu yazmaniz yoksa da güvenli bir VPN onermeniz.

Tüm arkadaş çevrem GoodbyeDPI kullanıyor. Ben Ethernet'le bağlanıyorum PC ayarlarından Ethernet'in DNS ayarını 1.1.1.1 yaptım pingsiz kasmasız her türlü program çalışıyor. Ama arkadaş çevremde 1 kişi dışında başka hiç kimsede işe yaramıyor youtubedan vs. araştır.

Tüm arkadaş çevrem GoodbyeDPI kullanıyor. Ben Ethernet'le bağlanıyorum PC ayarlarından Ethernet'in DNS ayarını 1.1.1.1 yaptım pingsiz kasmasız her türlü program çalışıyor. Ama arkadaş çevremde 1 kişi dışında başka hiç kimsede işe yaramıyor youtubedan vs. araştır.

O senin kullandığın internete de bağlı örnek Vodafone internette Discord yasağı varken Türk Telekom internete bir ban atılmıyor herhangi bir uygulamaya yani biraz bu işin internetin sağladığı özgürlüğe bağlı.

O senin kullandığın internete de bağlı örnek Vodafone internette Discord yasağı varken Türk Telekom internete bir ban atılmıyor herhangi bir uygulamaya yani biraz bu işin internetin sağladığı özgürlüğe bağlı.

TurkNet kullanıyorum ama zaten Türk Telekom altyapılı o yüzden dediğiniz sebepten olabilir.

Sağlam kaliteli ve güvenilir diye sorarsan sana Proton VPN'i gösterirdim. Ücretsiz kullanım kolaylığı ile erişimi yasaklanmış her birine Proton ile erişim sağlayabilirsin. Discord 50 ms Roblox için 80 ping. Her ikisi için aynı anda GoodByeDPI kullanırsan oyunda 100 110 ping görürsün belki de 120 bazen 150'ler havada uçuşur ama çok enteresan ki oyuna etkisi az. Sesli iletişim 80 ms net. Bu sadece basit bir oyun ve discord dan ibaret diğer platformlar ve oyunlar için bir şey yazamıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı