Roblox erişim engeli açılırsa Roblox Studio gidecek mi?

ksj3ahkil

Decapat
Daha fazla  
Robloxa erişim gelmeden önce kaç gündür Roblox Studiodan oyun uğraşıyorduk arkadaşım bir yerden görmüş sanırım dedi erişim engeli açılırsa Roblox Studio da oyun yapınca oyunu yüklemek artık öyle kolay olmayacak sanırım oyunu yüklemek için Robux'ya da başka bir şey yapmamız gerekecek sanırım. Bilmiyorum öyle bir şey gelir mi?

Robloxa erişim gelmeden önce kaç gündür Roblox Studiodan oyun uğraşıyorduk arkadaşım bir yerden görmüş sanırım dedi erişim engeli açılırsa Roblox Studio da oyun yapınca oyunu yüklemek artık öyle kolay olmayacak sanırım oyunu yüklemek için Robux'ya da başka bir şey yapmamız gerekecek sanırım. Bilmiyorum öyle bir şey gelir mi?
Açılacak muhtemelen ama bahsettiğinız gibi bir madde yok. Tabi zamanla gelebilir. Erişim engeli açıldıktan sonra oyun yaparsanız sıkı bir denetime girer öyle abuk subuk oyunlar yapılamaz yani.

Gelemez, saçmalık.

Ülke adına bazı kararlar ve tedbirler alınacak bu kararlar doğrultusunda oyununuzu Türkiye'deki oyuncular için belirledikleri ahlak, toplum kurallarından geçireceklerdir bunun sonucunda herhangi bir sorun gözetilmezse oyununuz oynanabilir olacaktır oyuncular tarafından.

Kendi oyununuzu yayınlamanın Robux'a mal olacağını sanmıyorum. Bence sadece denetimciler tarafından daha dikkatli incelenir. Zaten oyununuz 100 oynanma sayısına ulaştığında, denetimciler tarafından incelenir."

Merhaba!

Roblox ile ilgili alınan ilgili son kararlar üzerinden gidersek:
  • Roblox artık oyunları yüklemeden önce kontrol için askıya alacak ve inceleyecek.
  • Oyunlar yeni "Uyum Moderatörleri" tarafından kontrol edilecek.
  • Oyununuzu yükler iken herhangi bi Robux talebi söz konusu olmayacaktır.
  • Roblox, Türkiye'nin taleplerini yavaş yavaş inceliyor ve kabul ediyor.

Bu açıklamaları Roblox'ta staj yaptığım için size sunuyorum umarım yardımcı olabilmişimdir. :)

merhaba!

Roblox ile ilgili alınan ilgili son kararlar üzerinden gidersek:
  • Roblox artık oyunları yüklemeden önce kontrol için askıya alacak ve inceleyecek.
  • Oyunlar yeni "uyum moderatörleri" tarafından kontrol edilecek.
  • Oyununuzu yükler iken herhangi bir Robux talebi söz konusu olmayacaktır.
  • Roblox, Türkiye'nin taleplerini yavaş yavaş inceliyor ve kabul ediyor.

Bu açıklamaları Roblox'ta staj yaptığım için size sunuyorum umarım yardımcı olabilmişimdir. :)

Kanka bu çindekiler gibi ayrı bir server gibi olmayacak değil mi?

Kanka bu çindekiler gibi ayrı bir server gibi olmayacak değil mi?
Merhaba!

Hayır, Böyle bir şey olmasını Türkiye'ye bile istemiyor.
Çin, ülkesindeki kullanıcıların daha fazla güvende ve tehlikede kalmaması için böyle önlemler aldı.
Türkiye için ise şu anlık böyle bir şey söz konusu değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı