Roblox erişime kapalıyken Robux alınır mı?

har3nz

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Bildiğiniz üzere Roblox Türkiye'de kapalı ininal Kart'ım var ve Roblox'a VPN ile bağlanıyorum web sitesinden Premium alabilir miyim ininal ile?

Hangi sekilde elde ediliyor bu robuxlar?
Genellikle gruplardan kazanç edilenleri bu yolla satıyorlar, site güvenilirdir satıcı eğer gönderimi yapmazsa para havuzundan para size iade oluyor diye biliyorum. Ayrıca bazı rus sitelerinden ucuza alabilirsiniz, ama ödemeyi kripto yoluyla yapmanızı tavsiye ederim. ROCheap | Buy R$ | Купить R$ | Comprar R$ bu sitede mesela 100 RBX yaklaşık 25 lira gibi bir ücret.

Genellikle gruplardan kazanç edilenleri bu yolla satıyorlar, site güvenilirdir satıcı eğer gönderimi yapmazsa para havuzundan para size iade oluyor diye biliyorum. Ayrıca bazı rus sitelerinden ucuza alabilirsiniz, ama ödemeyi kripto yoluyla yapmanızı tavsiye ederim. ROCheap | Buy R$ | Купить R$ | Comprar R$ bu sitede mesela 100 RBX yaklaşık 25 lira gibi bir ücret.
hocam neden kripto ile yapılmasını tavsiye ediyorsunuz?

Merhaba. Bildiğiniz üzere Roblox Türkiye'de kapalı ininal Kart'ım var ve Roblox'a VPN ile bağlanıyorum web sitesinden premium alabilir miyim ininal ile?

Ben Papara kartımla böyle bir alışverişi denedim ancak parayı almasına rağmen Robux'u geri vermedi. Roblox Support'a yazdım eğer öyle bir şey olursa 3 gün içerisinde iade ediyorlar ben aldım paramı ama tabii ki de değmez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı