Kardeşim oynarken bu hatayı aldığından biliyorum. Başımın etini yiyordu çöz diye RAM değerlerine bakın genelde dolu olduğunda oluyor. Arkada başka bir program varsa kapatın.
Kardeşim oynarken bu hatayı aldığından biliyorum. Başımın etini yiyordu çöz diye RAM değerlerine bakın genelde dolu olduğunda oluyor. Arkada başka bir program varsa kapatın.
Hatanın nedeni şu: Oyun yüklenmeden hemen inject ettiğiniz için hatayı alırsınız. Oyuna girdikten 2-5 dk falan bekleyin ki oyun tamamen yüklensin öyle inject (attach) yapın(exploit'te Auto attach veya Auto inject seçeneği varsa kapatınız) veya bilgisayarınızı yeniden başlatın. Diğer neden ise exploit programının çalıştıramadığı scriptler(bu genellikle Support veya desteklemeye girer. Exploit levelleride bundan dolayı çıkmıştır) yüzündendir. Bundan dolayı Synapse X exploitini öneririm. Ama Synapse X exploitini alan Türk sayısı çok azdır. Detaylara girmeyeyim.
RAM'den hata olacağını sanmıyorum fakat haklısınız. Bana göre exploit programından hata oluyor. Çünkü exploit programlarında kodlanmış olan DLL dosyalarından da hatalar olabiliyor.(yazılımsal hata)