Roblox FPS unlocker virüslü mü?

orem.d

Hectopat
Arkadaşlar biliyorum bunun hakkında zibilyon tane konu var. Konuların içinde bazı kullanıcılar virüs bazıları değil diyor. Bu konuda bana net ve kesin yazılımı kullanmış bilinçli bir kullanıcı doğru bilgiyi verebilir mi? Bu yazılım virüs mü değil mi?

Ben kullandığımda pcye bir zararı yoktu.
Zaten Fps Unlocker yapmaya gerek yok. FPS Unlocker kursanız bile yine 60 Fps hissi veriyor ve oyunu biraz bozabiliyor.

Arkadaşlar biliyorum bunun hakkında zibilyon tane konu var. Konuların içinde bazı kullanıcılar virüs bazıları değil diyor. Bu konuda bana net ve kesin yazılımı kullanmış bilinçli bir kullanıcı doğru bilgiyi verebilir mi? Bu yazılım virüs mü değil mi?

Hocam ben o tarz uygulamalara pek güvenmediğimi için denemedim zaten monitör 60Hz ise her türlü 60FPS hissedeceksin.

Ben kullandığımda PC'ye bir zararı yoktu.
Zaten FPS unlocker yapmaya gerek yok. FPS unlocker kursanız bile yine 60 FPS hissi veriyor ve oyunu biraz bozabiliyor.
144 Hz monitörüm var ve 60fps sabit olunca kasıyor gibi gözüküyor.

@fxtih hocam siz uzun süreli bir kullanıcısınız galiba konulardan gördüğüm kadarıyla. Halen daha kullanıyorsanız bilgi verebilir misiniz güvenilir mi?

144 Hz monitörüm var ve 60fps sabit olunca kasıyor gibi gözüküyor.

@fxtih hocam siz uzun süreli bir kullanıcısınız galiba konulardan gördüğüm kadarıyla. Halen daha kullanıyorsanız bilgi verebilir misiniz güvenilir mi?
Benim de 144Hz monitörüm var fakat bu oyunda FPS Unlocker kursan bile 60 fps hissediyorsun, alışmaktan başka çare yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı