Roblox FPS unlocker virüslü mü?

Yagizzw

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar yüklemeyi düşünüyorum. Fakat virüslü mü hala tam bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun dosyalarını değiştirdiğinden virus algılanması normal.Sadece önemli olarak yandex uyarı vermiş.Kullanıp kullanmamak size kalmış fps boost için kullanacaksanız hiç kullanmayın boostlamıyor ve sabit 60 alan bir bilgisayarınız varsa çok gerekli değil.

Oyun dosyalarını değiştirdiğinden virus algılanması normal. Sadece önemli olarak Yandex uyarı vermiş. Kullanıp kullanmamak size kalmış FPS Boost için kullanacaksanız hiç kullanmayın boostlamıyor ve sabit 60 alan bir bilgisayarınız varsa çok gerekli değil.

Hocam sabit 60 alabiliyorum ama monitör 200Hz ondan dolayı yüklemeyi düşünüyorum, sizin bir yorumunuz var mı virüslü virüssüz diye PC'ye bir zarar verebilir mi?

Hocam sabit 60 alabiliyorum ama monitör 200Hz ondan dolayı yüklemeyi düşünüyorum, sizin bir yorumunuz var mı virüslü virüssüz diye PC'ye bir zarar verebilir mi?

Dediğim gibi hocam uzun süre kullandım bir sorun çıkmadı. Arsenal cbro gibi oyunları oynamıyorsanız size bir etkisi pek olmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı