değil. VT'de tarama yapabilirsiniz bende şuan yüklü değil.Arkadaşlar yüklemeyi düşünüyorum. Fakat virüslü mü hala tam bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?
hocam nerden indirdinizHayır değil uzun süredir kullanıyorum gayet stabil ve temiz çalışıyor ve zaten bildiğim açık kaynak kodlu.
Github sayfasında. Başka yerden indirmeyin ve VT'ye taratın.hocam nerden indirdiniz
virüs totala taratınca 5 tane gösteriyo sadece uygulamayı taratıncada 8 tane virüs gösteriyoGithub sayfasında. Başka yerden indirmeyin ve VT'ye taratın.
Oyun dosyalarını değiştirdiğinden virus algılanması normal. Sadece önemli olarak Yandex uyarı vermiş. Kullanıp kullanmamak size kalmış FPS Boost için kullanacaksanız hiç kullanmayın boostlamıyor ve sabit 60 alan bir bilgisayarınız varsa çok gerekli değil.
Hocam sabit 60 alabiliyorum ama monitör 200Hz ondan dolayı yüklemeyi düşünüyorum, sizin bir yorumunuz var mı virüslü virüssüz diye PC'ye bir zarar verebilir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.