Roblox gereksiz fazla sistem kullanıyor

Enahaine

Hectopat
Makaleler
1
RAM
Kingston Fury Beast 16 GB 5200 MHz
Ekran kartı
Galax rtx 4070
Anakart
ASUS Prime A620M-E CSM
İşlemci
AMD Ryzen 5 7500F
Kardeşim Roblox oynamak istedi açtım ama bir anda fan hızı arttı falan bakayım dedim %50 ekran kartı %45 işlemci kullanıyor aslında normal ama maximum ayarlarda Sekiro girince bile daha az kullanıyor neden olabilir acaba? Format atacağım birazdan virüs falan bulaşmıştır belki diye.

Oyundan oyuna değişir. Optimizasyonu da pek iyi olmadığı için doğal sayılır.

Kardeşim Roblox oynamak istedi açtım ama bir anda fan hızı arttı falan bakayım dedim %50 ekran kartı %45 işlemci kullanıyor aslında normal ama maximum ayarlarda Sekiro girince bile daha az kullanıyor neden olabilir acaba? Format atacağım birazdan virüs falan bulaşmıştır belki diye.
Çok kullanıyor robloxa göre bendeki sistem senin sistemin yarısı eder bende bile daha az kullanıyor format at arkada mining yapılıyor olabilir

Artı -3 Eksi
Çok kullanıyor robloxa göre bendeki sistem senin sistemin yarısı eder bende bile daha az kullanıyor format at arkada mining yapılıyor olabilir.

Virüs bulaşmış olabilir ama Roblox'la alakalı olduğunu sanmıyorum. RTX 4070 derecesi ve fan hızı bir anda yükseldi

Bilgisayara format attım ciddi bir kaynak kullanımı düşüşü gördüm yani %50 kullanıyordu artık %10 15 arası kullanıyor virüs bulaşmıştı büyük ihtimalle ama emin değilim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı