Roblox hesabım ban yedi

ogzefeclskn

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Roblox hesabım ban yedi sınırsız bir şekilde ve bu durum beni üzdü. Yabancı biri oyunumuzu bozup duruyordu ve artık sinirlendim ve küfür ettim. Sınrsız ban yedim. Ve ban yiyen hesabımda güzel satış yapan bir grubum vardı grubu nasıl kurtaracağım, hesap komple kapatılmış nick: 44Malatya56. ve grup sahibi olarak 44Malatya56 görünüyor yardımcı olur musunuz bana.

Destek ile iletişime geçmeyi deneyin. Bu arada merak ettim yediğiniz banın ekran görüntüsünü atar mısınız?

Direkt sınırsız yemişim. Bizi rahatsız eden yabancıya ban yok bize var çok iyi sistem. D.

Biz yardımcı olamayız ama destek yardımcı olabilr.

Desteğe de yazdım. Ekstra bir şey yapmam gerekir mi diye buraya yazdım. Sağ ol yine de. Kurtaramazsam sıkıntı işte grup klasik bir grup değil içinde bayağı Robux ve deli gibi satış yapan kıyafetler vardı.

Dosya Ekleri

• 2022-11-14 (1).png
    2022-11-14 (1).png
    375,2 KB · Görüntüleme: 338
Roblox hesabım ban yedi sınırsız bir şekilde ve bu durum beni üzdü. Yabancı biri oyunumuzu bozup duruyordu ve artık sinirlendim ve küfür ettim. Sınrsız ban yedim. Ve ban yiyen hesabımda güzel satış yapan bir grubum vardı grubu nasıl kurtaracağım, hesap komple kapatılmış nick: 44Malatya56. ve grup sahibi olarak 44Malatya56 görünüyor yardımcı olur musunuz bana.

Sınırsız olduguna ve ondan dolayı banlandıgınıza emin misiniz?
Ben ettigimde bana 6 günlük ban atmışlardı.

Sınırsız olduguna ve ondan dolayı banlandıgınıza emin misiniz?
Ben ettigimde bana 6 günlük ban atmışlardı.

Dostum ben ilk ban yediğim de gereksiz yere raporladılar beni ondan yedim ve 7 gün ban attılar. Ve gereksiz yere yedim küfür argo vb. yokken cümlede. Desteğe yazdım yardımcı olmadılar. Şimdi yediğim banda haklılar onu anlıyorum ama en azından son umut olarak grubu kurtarmam lazım.

Dostum ben ilk ban yediğim de gereksiz yere raporladılar beni ondan yedim ve 7 gün ban attılar. Ve gereksiz yere yedim küfür argo vb. yokken cümlede. Desteğe yazdım yardımcı olmadılar. Şimdi yediğim banda haklılar onu anlıyorum ama en azından son umut olarak grubu kurtarmam lazım.

Grupta bir hesaba yetki verdinizmi
Vermemiseniz destege bildirin büyük ihtimale geri vermezler Roblox'un destegi cok ilgisiz

Kurtarmanız imkânsız gibi bir şey. Ayrıca kurtarsanız ne olacak, hesabınız süresiz ban yemiş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı