Roblox hesabım hacklendi Gmail'ini bilmiyorum

Burak0472

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, 2018'de açılan hesabım 1-2 yıl önce hacklendi. Bir oyuna girdikten sonra hacklenmişti. Uğraştım uğraştım ama yapamadım o günler. Şimdi tekrar denemeye çalıştım ama hesabımın hangi Gmail'e bağlı olduğunu bilmiyorum. Çalan kişi şifre veya Gmail'i değiştirebiliyor mu ki böyle oldu? Hesabın Gmail'ini veya şifresini farklı yollarla öğrenmenin yolu var mı? O hesapta 800 Robux falan vardı ve hatırası olan bir hesap benim için.

Son düzenleyen: Moderatör:

Gmail değiştirildiyse maalesef imkansız en azından fazla yatırılmamış bir hesapmış.

Roblox desteğe yazarsan kurtarabilirsin belki.

Mail hesabı yoksa alma şansınız yok.

Roblox desteğe yazarsan kurtarabilirsin belki.
Nasıl yazıcam farklı şeyler var

Gmail değiştirildiyse maalesef imkansız en azından fazla yatırılmamış bir hesapmış.
Gmail eklememişte olabilirim, en son 2 yıl önce girilmiş hesaba. Telefon numaram ile şifre unutma yerinden deniyorum ama roblox sms göndermior.

Nasıl yazacağım farklı şeyler var.

Gmail eklememişte olabilirim, en son 2 yıl önce girilmiş hesaba. Telefon numaram ile şifre unutma yerinden deniyorum ama Roblox SMS göndermior.

Şu an tam hatırlamıyorum fakat Roblox desteğe girip kurtarabilirsin bir ihtimal orada seçeneklerin olması lazım.

Gmail veya telefon numarası eklediysen destekten kurtarabilirsin. Gmail eklediysen e-posta aracılığıyla sana yardım ederler. Telefon numarası eklediysen SMS ile. Herhangi birini eklemediysen büyük ihtimal kurtaramazsın ama yine de desteğe yaz.

2 tane gmail hesabımı şifremi unuttum yerine yazdım ama gmaile mesaj atmadılar. Öbür gmailime atmışlardı, bunlara atmadılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…