Roblox hesabında bilgisayardan giriş yapılıyorken tabletten yapılamıyor

İşletim sistemi
Android

nesquwik

Yoctopat
Daha fazla  
Roblox hesabıma bilgisayardan giriş yapabildiğim hâlde tabletten yapamıyorum. Uygulamanın bu sürümü bölgenizde kullanılmıyor oynamaya devam etmek için yeni sürümü indirin diyor ancak yeni sürüm yok güncelleme yok (tüm cihazlarda aynı VPN'i kullanıyorum)

Dosya Ekleri

• IMG_20250711_222612.jpg
    IMG_20250711_222612.jpg
    173,2 KB · Görüntüleme: 39
Roblox hesabıma bilgisayardan giriş yapabildiğim hâlde tabletten yapamıyorum. Uygulamanın bu sürümü bölgenizde kullanılmıyor oynamaya devam etmek için yeni sürümü indirin diyor ancak yeni sürüm yok güncelleme yok (tüm cihazlarda aynı VPN'i kullanıyorum)
Sorunun ne olduğunu biliyorsan niye konu açıyorsunki?

Android kullanıyorsan buyur: Roblox APK for Android Download

Play Store dan indirdiğin robloxsa silip aptoide veya apkpure ile apk indirip tekrar kurman gerekli.

Hesap değiştir kısmında 5 ten fazla hesap açık ise bu hatayı veriyor olabilir.

Ama sorunun ne olduğu ekranda yazdığı için güncellerseniz sorun çözülür.

Hesap değiştir kısmında sadece 1 hesap açık o hesaba tabletten girebilmeme rağmen diğerine giremiyorum birine girerken güncelleme istiyorken diğerinde neden istemiyor? Ve oyun zaten aptoide üzerinden kuruldu.

Hesap değiştir kısmında sadece 1 hesap açık o hesaba tabletten girebilmeme rağmen diğerine giremiyorum birine girerken güncelleme istiyorken diğerinde neden istemiyor? Ve oyun zaten aptoide üzerinden kuruldu.
Uygulama verilerini temizleyip tekrar girmeyi deneyin. Varsa 2FA kaldırın ve tekrar giriş yapmayı deneyin.

VPN'ya da DNS hangisini kullanıyorsanız değiştirmeyi deneyebilirsiniz(en azından giriş yapana kadar)

Uygulama verilerini temizleyip tekrar girmeyi deneyin. Varsa 2FA kaldırın ve tekrar giriş yapmayı deneyin.

VPN'ya da DNS hangisini kullanıyorsanız değiştirmeyi deneyebilirsiniz(en azından giriş yapana kadar)

2FA'yı da kaldırıp denedim yine aynı sorun, yukarıda belirtiler iki uygulamayı da denedim ancak yine aynı sorun var VPN'de değiştim hiçbir şekilde o hesaba tabletten giriş yapamıyorum?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı