Roblox hilesi virüs müdür?

Merhaba ben BlueStacks'e Roblox hile kuracaktım, heves işte. İndirdim dosyayı bir anda McAfee virüs dedi, korkuyorum sildim ama VirusTotal'de taratınca virus yok dedi. Silmeli miyim yoksa silmemeli miyim?

Bence hile kullanmamalısın yakalanırsan büyük bir hile yaparsan başın belaya girebilir.

Merhaba ben BlueStacks'e Roblox hile kuracaktım, heves işte. İndirdim dosyayı bir anda McAfee virüs dedi, korkuyorum sildim ama VirusTotal'de taratınca virus yok dedi. Silmeli miyim yoksa silmemeli miyim?

Üçüncü parti yazılımların private olmayanların çoğunda ya virus ya da illaki ufakta olsa bir zararlı yazılım vardır. Birde hangi siteden indirdin?

Ama sadece McAfee virüs diyor bir de zaten BlueStacks'e kuracağım. VirusTotal virüs demiyor.

Bence hile kullanmamalısın yakalanırsan büyük bir hile yaparsan başın belaya girebilir.

Çok büyük değil uçacağım sadece.

Üçüncü parti yazılımların private olmayanların çoğunda ya virus ya da illaki ufakta olsa bir zararlı yazılım vardır. Birde hangi siteden indirdin?
Modyolo

Evet, bence arkadaşların dediği gibi silmelisiniz. Devlet garantisi verecek hali yok ya.

BlueStacks'te kuracağım.

Roblox her çarşamba günü güncelleme alır ve bütün hilelerin güncellenmesi gerekir.

Modyolo isimli sitedeki ise 3 ay önce güncellenmiş gibi gözüküyor.

Buradan güvenli olmadığını anlayın.

Ama sadece McAfee virüs diyor bir de zaten BlueStacks'e kuracağım. VirusTotal virüs demiyor.

Modyolo

Hocam çok büyük değil uçacağım diyorsunuz fakat uçacağım diye bilgisayarınızı uçurmalarının riskini de alıyorsunuz

Kullanmayın bence hocam. Sonra uğraşabilirsiniz.

Hocam çok büyük değil uçacağım diyorsunuz fakat uçacağım diye bilgisayarınızı uçurmalarının riskini de alıyorsunuz

Kullanmayın bence hocam. Sonra uğraşabilirsiniz.

Peki sorun çozüldü kullanmayacağım.

Modyolo.

BlueStacks'te kuracağım.

Modyolo yine diğer sitelere göre güvenlidir. Sanmıyorum trojan vs olacağını fakat dediğim gibi illaki BTC clipper bile olabilir hiç bilemezsin. Sil veya silme demiyorum fakat ben bir şey olacağını sanmıyorum. Ama dediğim gibi virüs olma ihtimali olmama ihtimalinden fazladır.

Siliceğim zaten ben kendi kendime konuşurken DC açıkmış zaten kankam anlamış trolleyemiğeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…