Evet, bence arkadaşların dediği gibi silmelisiniz. Devlet garantisi verecek hali yok ya.Modyolodan indirdiğimiz hile.
Evet, bence arkadaşların dediği gibi silmelisiniz. Devlet garantisi verecek hali yok ya.Modyolodan indirdiğimiz hile.
Merhaba ben BlueStacks'e Roblox hile kuracaktım, heves işte. İndirdim dosyayı bir anda McAfee virüs dedi, korkuyorum sildim ama VirusTotal'de taratınca virus yok dedi. Silmeli miyim yoksa silmemeli miyim?
Merhaba ben BlueStacks'e Roblox hile kuracaktım, heves işte. İndirdim dosyayı bir anda McAfee virüs dedi, korkuyorum sildim ama VirusTotal'de taratınca virus yok dedi. Silmeli miyim yoksa silmemeli miyim?
Silmelisin.
Bence hile kullanmamalısın yakalanırsan büyük bir hile yaparsan başın belaya girebilir.
ModyoloÜçüncü parti yazılımların private olmayanların çoğunda ya virus ya da illaki ufakta olsa bir zararlı yazılım vardır. Birde hangi siteden indirdin?
Evet, bence arkadaşların dediği gibi silmelisiniz. Devlet garantisi verecek hali yok ya.
Ama sadece McAfee virüs diyor bir de zaten BlueStacks'e kuracağım. VirusTotal virüs demiyor.
Çok büyük değil uçacağım sadece.
Modyolo
Hocam çok büyük değil uçacağım diyorsunuz fakat uçacağım diye bilgisayarınızı uçurmalarının riskini de alıyorsunuz
Kullanmayın bence hocam. Sonra uğraşabilirsiniz.
Ama sadece McAfee virüs diyor bir de zaten BlueStacks'e kuracağım. VirusTotal virüs demiyor.
Çok büyük değil uçacağım sadece.
Modyolo.
BlueStacks'te kuracağım.
Modyolo yine diğer sitelere göre güvenlidir. Sanmıyorum trojan vs olacağını fakat dediğim gibi illaki BTC clipper bile olabilir hiç bilemezsin. Sil veya silme demiyorum fakat ben bir şey olacağını sanmıyorum. Ama dediğim gibi virüs olma ihtimali olmama ihtimalinden fazladır.
Oyunlardaki bütün hileler trojan içeriyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.