Roblox için çalışır ve sorunsuz bir şekilde kod üreten yapay zeka önerisi

Velrext

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
My Consoles: Playstation 1, Playstation 2, Playstation 3, Playstation Portable (PSP), Xbox 360 Xbox One, Nintendo Switch
Roblox için çalışır ve sorunsuz bir şekilde hiç hata yapmayan bir yapay zekaya ihtiyacım var. Gemini, Gemini Advanced ve ChatGPT kullandım fakat verdikleri kodlar hatalar vererek bütün günümü zamanımı harcadılar. Önerilerinizi bekliyorum.

Roblox için çalışır ve sorunsuz bir şekilde hiç hata yapmayan bir yapay zekaya ihtiyacım var. Gemini, Gemini Advanced ve ChatGPT kullandım fakat verdikleri kodlar hatalar vererek bütün günümü zamanımı harcadılar. Önerilerinizi bekliyorum.

Cursor AI deneyebilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ücretsiz veya ücretli olsun cidden şu an çok lazım.

Şimdi deneyeceğim, hocam sağ olun bu bilgi için.

Deneyince bana da haber verir misiniz hocam? Ayrıca yeni hesap açarak Pro sürümünü sonsuza kadar bedava kullanabiliyorsunuz, ben birkaç aydır kullanıyorum. Bir de model olarak Claude 3.5'u seçmeni öneririm, diğerleri bir yerden sonra kafayı kırıyor ve dil falan değiştirmeye başlıyor, kodu bozuyor. Ama bu sıkıntıların hiçbiri Claude 3.5 Sonnet'te yok. Bu arada başarılar dilerim.

Ücretsiz veya ücretli olsun cidden şu an çok lazım.

Şimdi deneyeceğim, hocam sağ olun bu bilgi için.

Denediniz mi hocam?

Deneyince bana da haber verir misiniz hocam? Ayrıca yeni hesap açarak Pro sürümünü sonsuza kadar bedava kullanabiliyorsunuz, ben birkaç aydır kullanıyorum. Bir de model olarak Claude 3.5'u seçmeni öneririm, diğerleri bir yerden sonra kafayı kırıyor ve dil falan değiştirmeye başlıyor, kodu bozuyor. Ama bu sıkıntıların hiçbiri Claude 3.5 Sonnet'te yok. Bu arada başarılar dilerim.

Denediniz mi hocam?
Evet, denedim, ve güzel sonuçlar ortaya çıktı. Cidden işe yarayan bir yapay zeka ve içerisinde birsürü yapay zekalar var ben aşırı beğendim, Teşekkürler Bu bilgi için hocam ve mesajınıza geri dönmem birazcık uzun sürdü yoğundum ondan dolayı.

Evet, denedim, ve güzel sonuçlar ortaya çıktı. Cidden işe yarayan bir yapay zeka ve içerisinde birsürü yapay zekalar var ben aşırı beğendim, Teşekkürler Bu bilgi için hocam ve mesajınıza geri dönmem birazcık uzun sürdü yoğundum ondan dolayı.
Hocam nasıl gidiyor, bir şey yapabildiniz mi veya yapmaya başlayabildiniz mi? Bir de bana dc'den iletişime geçebilir misiniz? Bu konularda yardıma ihtiyacım var da. Roblox'a kod yazmada da eğer isterseniz ve müsaitseniz bana buralardan ulaşabilir misiniz rica etsem? DC:mert276

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı