Just7
Decapat
Daha fazla
PC deyim hocam.
PC'niz de çalışan başka VPN var mı?
ProtonVPN veya Hotspot Shield. Roblox'da 150-200ms alıyorum 20 mbps hız ile.Merhaba. Biliyorsunuz ki önce Instagram sonra Roblox'a erişim engeli getirildi. Roblox oynamak için sizce hangi VPN en iyisidir yani en güvenilir VPN hangisidir hangisini önerirsiniz?
Bu nasıl çalışıyor tam olarak anlayamadım. Yardımcı olabilir misiniz?Secure DNS Client kurun hızınız düşmez bypass ile girersiniz Github'ta var. Veya WARP kullanın.
Eki Görüntüle 2278085
Hallettim bu arada gerek kalmadı kusura bakmayın. Teşekkürler uygulama için.Bu nasıl çalışıyor tam olarak anlayamadım. Yardımcı olabilir misiniz?
Peki bu Brawl Stars mı? Kendi gözlemime göre Roblox'a sıkıntısız bir şekilde VPN ile girebilirler. Ayrıca bende DNS işe yaramıyor, bu sebeple VPN kullanmak zorundayım.Farklı ülkeye bağlanıp oynamayın derim. VPN'le farklı ülkeye bağlanan arkadaşlar Brawl Stars'a girerken hesapları kilitlendi. WARP indirin. Başka ülkeye bağlanmadan oyuna girebilirsiniz.
Peki bu Brawl Stars mı? Kendi gözlemime göre Roblox'a sıkıntısız bir şekilde VPN ile girebilirler. Ayrıca bende DNS işe yaramıyor, bu sebeple VPN kullanmak zorundayım.
Üzgünüm ama bu aracı denedim. WARP aracını tekrar deneyeyim dedim ama o da bir DNS aracı yani bir farkı yok.Tamamda ben zaten WARP programını önerdim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.