Roblox için VPN indirmek sorun yaratır mı?

Efee11

Decapat
Merhaba, biliyorum aynı konudan defalarca bahsedilmiş, ama benim bir sorum olacak. Geçen aylarda Fortnite oyununda sebepsiz yere banlandım, o yüzden banlanmaktan korkuyorum. Aktif olarak hâlâ League of Legends ve Valorant oynuyorum.

Bilgisayarıma Roblox için VPN indirmem bir sorun yaratır mı? Çünkü Riot Vanguard sürekli olarak arkada çalışıyor. Eğer sorun yaratmaz derseniz, VPN önerisi alabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, biliyorum aynı konudan defalarca bahsedilmiş, ama benim bir sorum olacak. Geçen aylarda Fortnite oyununda sebepsiz yere banlandım, o yüzden banlanmaktan korkuyorum. Aktif olarak hâlâ League of Legends ve Valorant oynuyorum.

Bilgisayarıma Roblox için VPN indirmem bir sorun yaratır mı? Çünkü Riot Vanguard sürekli olarak arkada çalışıyor. Eğer sorun yaratmaz derseniz, VPN önerisi alabilir miyim?

Benim kullandığım goodbye DPI uygulaması var çok işe yarıyor ping falan da arttırmıyor fakat Valorant'a girerken bir sıkıntı yaratmasın diye kapatıyorum deneyebilirsiniz.

Yaratmaz ve Hotspot Shield çok iyi Robloxda.

Bir ürün bedavaysa o ürün sizsinizdir. (Bedava ise)

Sakın açmayın VPN Roblox'un politikalarına göre yasak anlanırsa ban yersiniz.

Bir ürün bedavaysa o ürün sizsinizdir. (Bedava ise)

Sakın açmayın VPN Roblox'un politikalarına göre yasak anlanırsa ban yersiniz.
Ben Roblox kapandığından beri VPN ile giriyorum Ama hiçbir şey olmadı?

Teşekkür ederim.

GoodbyeDPI kullanın ve oynayın eğer VPN arkadaşın dediği gibi yasak olsa bile Roblox'ta anticheat gibi bir sistem yok sadece oyuncu reportları üzerinden oluyor banlanmalar maksimum sohbette vardır bir koruma sorun olmaz indirin kullanın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı