Roblox için VPN önerisi

• Konuyu başlatan NeH
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 720

NeH

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
• İşletim Sistemi: Microsoft Windows 11 Pro (Sürüm: 10.0.22631)
• İşlemci (CPU): 12. Nesil Intel Core i5-12450H (2.5 GHz, 8 çekirdek, 12 iş
parçacığı)
• Bellek (RAM): 16 GB
• Toplam Sanal Bellek: 27.7 GB
• Kullanılabilir Fiziksel Bellek: 6.0 GB
• Sistem Modeli: CASPER EXCALIBUR G770
• BIOS Sürümü: Casper Bilgisayar Sistemleri CP221 (9.03.2023)
• BIOS Modu: UEFI
• Sistem Türü: x64-bit tabanlı PC
• Ekran Kartı (GPU): NVIDIA GeForce RTX 3050
Meslek
Yazılım
Selamlar, başlıkta gördüğünüz gibi, Roblox Studio'da oyun yapıyorum ve bana VPN yetmiyor. Hemen kotaları bitiyor, önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows kullanıyorsan GoodbyeDPI kullan. GoodbyeDPI bir VPN olmadığı için ping sorunu ortadan kalkıyor.

VPN istiyorsan ProtonVPN güzeldir. Kotası yok bu arada.

Evet, bunu duydum fakat çalışmıyor diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum
Ben şuan kendim kullanıyorum, ve bir sorun yok.

Evet, bunu duydum fakat çalışmıyor diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki her seyi uygula PC'yi acarken yonetici olarak calistiralim mi diyor her acilisinda Evet basacaksin, baska da bir aman aman ayar cekmene gerek yok. En kolay ve guvenilir, hizli yolu GoodbyeDPI.

Windows kullanıyorsan GoodbyeDPI kullan. GoodbyeDPI bir VPN olmadığı için ping sorunu ortadan kalkıyor.

Çok teşekkür ederim

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki her seyi uygula PC'yi acarken yonetici olarak calistiralim mi diyor her acilisinda Evet basacaksin, baska da bir aman aman ayar cekmene gerek yok. En kolay ve guvenilir, hizli yolu GoodbyeDPI.

Sizlerede çok teşekkür ederim

Bilgisayara vb. zararı yok değil mi hocam

Son düzenleme:
Selamlar, başlıkta gördüğünüz gibi, Roblox Studio'da oyun yapıyorum ve bana VPN yetmiyor. Hemen kotaları bitiyor, önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Goddbyedpi olabilir (VPN degil) ama illaki VPN istiyorsan ve para vermeyeceksen Proton'dan baskasi kesinlikle olmaz. Para vereceksen yine Proton'nun parali surumu olur anacak mullvad VPN en iyi VPN'dir. İsin ozu mullvad ve Proton disinde VPN olmaz.

Goddbyedpi olabilir (VPN degil) ama illaki VPN istiyorsan ve para vermeyeceksen Proton'dan baskasi kesinlikle olmaz. Para vereceksen yine Proton'nun parali surumu olur anacak mullvad VPN en iyi VPN'dir. İsin ozu mullvad ve Proton disinde VPN olmaz.
Tavsiyeler için teşekkür ederim, Goodbyedpi bilgisayara ya da modeme herhangi bir zararı yok değikl mi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı