GoodbyeDPI tam olarak VPN sayılmaz. Deneyebilirsiniz. Ama yok illa VPN diyorsanız Proton'u öneririm bir ara planet VPN'i duymuştum ama gizlilik politikasıdır falan hiçbir şeyi bilmiyorum onu kullanmak da sizin yükümlülüğünüzdedir. Proton'a alternatif olarak riseup VPN de kullanabilirsiniz.
GoodbyeDPI'ı bir türlü nasıl kullanacağımı bilemedim hocam bilgilendirebilirseniz çok sevinirim. Ayrıca linkini de atabilirseniz falan özür dileyerek uğraştıracağım ama.
Hocam link yok ama sadece 2 kurulum dosyasını yönetici olarak çalıştırıyorsunuz.
Evet şu an öğrendim hocam deneyeceğim birazdan umarım WARP'dan iyi ping değeri alırım.
Normal internetimle aldığım pingi alıyorum ben erişim engelini kaldırıyor diyebiliriz.
Peki hocam premium nasıl alabilirim? WARP VPN ile premium almaya çalışınca ödemeyi parayı çekiyor ama premium vermiyor o yüzden de para 2-3 gün sonra ödeme yaptığımız Kart'a iade ediliyor bunun hakkında konu oluşturdum fakat size de sormak istedim öncesinde.
Hiç kullanmadım maalesef bilmiyorum hocam.
Ama oluyorsa GoodbyeDPI deneyin derim.
Risk almak istemiyorum hocam gene 2-3 gün iade beklemek vs. o yüzden bilen birileri çıksa güzel olur gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.