Roblox "krnl Exploit" güvenilir mi?

Krnl kullanmak için sana reklam izletiyor ve parayı oradan kazanıyor, reklamlardanç o yüzden bence mining filan olabileceği ihtimali çok az. Jjsploitin ve Krnl'in zararlı virüs potansiyeli açısından bakarsak Jjsploit'te zararlı PC'ye zarar verebilecek virüs bulundurma potansiyeli daha fazla.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Başlıkta da gördüğünüz üzere "krnl Exploit"ini uzun bir zamandır kullanıyorum kafama takıldı peki bu exploit güvenilir mi tek ücretsiz level 7 exploit olduğunu söyleniyor peki güvenilir mi bu exploit? Hala kullanmalı mıyım? Yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.

Eki Görüntüle 1082879
Aslında, güvenlidir sadece orjinal websitesinden indirin.
 
Başlıkta da gördüğünüz üzere "krnl exploit"ini uzun bir zamandır kullanıyorum kafama takıldı peki bu exploit güvenilir mi tek ücretsiz level 7 exploit olduğunu söyleniyor peki güvenilir mi bu exploit? Hala kullanmalı mıyım? Yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.

Eki Görüntüle 1082879

Hepsi uyduruk ve virüslü programlar kullanma kullandırtma virüs girmesini istemiyorsan bilgisayara.
 
Krnl cadan indirince virüs olduğunu anlayabilirsiniz.Bazı kişiler bilmez synaptics diye bir yazılım var ve o yazılımı silmek neredeyse imkansız synaptics bilgisayarınızda indirdiğiniz exe uzantılı dosyaları bir roket logosu koyuyor zaten krnl ca dan indirip açtığınızda size bir soru sorcak Synapticsi yönetici olarak çalıştırıyor orda hayıra basın evet basarsanız :)
 
KRNL exploitinin içinde birde WeAreDevs dosyası var diye biliyorum. Eğer gerçekten varsa
JJsploit gibi virüslü olması büyük ihtimal. Birde geçenlerde WeAreDevs sitesinin sahibi gözaltına alındı diye birşey duydum fakat ne kadar doğru orasını bilemem.
 
Krnl virüs değildir sadece içinde Roblox'a erişmek için bir yazılım vardır ve antivirüs uygulamaları bunu bir uygulamaya erişebildiği için ona virüs derler.
 
Arkadaşım kunlanıyor ve kendisi roblox hesap çalmak ile uğraşıyor bana yükle demesine rağmen yüklemiyor bilgisayara virüs girerse annem beni öldürceği için o çok rhat takılıyor ekip manları ve bilgisayar kalitesi çok yüksek olmasıan rağmen bilgisayarı arada bir donuyor gibi şeyler oluyor ve bu hile açıkken oluyor yani kunlanma kunlandırtma
 

Yeni konular

Geri
Yukarı