"Krnl.exe, sizin izniniz olmadan elektronik para kazmak için kirli bilgisayar sisteminin kaynaklarını kullanan bir trojan miner para madencisidir." böyle bir söylenti var.
Krnl virüstir bilgisayarını yavaşlatıyorsa virüs bulaşmış demektir çünkü bitcoinminner ve CPU'yu fazla kullandığı için bilgisayarı kullanışsız hala getirir.
Benim bilgisayarımda ekran kartı yok all in on PC o yüzdne yüklesemmi bilemedim bir de krnl yükledkten sonra whatshapın uygulamasına girdim attığım mesajlar gitmedi arkadaşıma bir de bir yavaşlama yaşadım o yüzden jjsploit kullanacağım galiba hem keysiz hem de inceth etmeme falan gerek yok oradan script kodunu atıyorum hemen çalışıyor.
Git sen al lisansı. Verebiliyor musun 300$ aylık. Versende exploit uygulamalarına vermezler. Zaten defenderdada ne yazıyor: Hacktool. Yani exploit. Lütfen az akıl mantık.
Git sen al lisansı. Verebiliyor musun 300$ aylık. Versende exploit uygulamalarına vermezler. Zaten defenderdada ne yazıyor: Hacktool. Yani exploit. Lütfen az akıl mantık.
Evet bence bir virüstür nedeni ise;
ben krnl yi indirdim (krnl.ca orjinel sitesinden) ve virüs programım(windows güvenliği) bir anda kapandı neden olduğunu anlamadım ve şuan hiç bir şekilde açamıyorum araştırma yaptım ve araştırmam sonucunda krnl nin bir elektronik para kazmak için kirli bilgisayar sisteminin kaynaklarını kullanan bir Trojan olduğunu öğrendim