Roblox krnl virüs mü?

Windows Güvenliği nasıl açılmıyor?

Hile API si olduğu için krnlnin içinde normal bir şey her hile programında öyle

Hile diye algılıyor Defender alaaksı yok zaten miner olarak yazardı Defender açıklamasında.
Sence o kadar güçlü bir hile bedava olurmu dostum, gerçekten mining yapıyor

Sence o kadar güçlü bir hile bedava olurmu dostum, gerçekten mining yapıyor
Büyük ihtimal onlar bize hileyi ücretsiz satıyor ama onlar linkvertise'den para kazanıyorlar.

Büyük ihtimal onlar bize hileyi ücretsiz satıyor ama onlar linkvertise'den para kazanıyorlar.

Dostum lv bypass var ve aşırı basit birçok kullanıcıda lv bypass yapıyor, yeni başlayanlar lvden devam ediyor

Bugün, 2.10.2022 12:40:45;\\?\GLOBALROOT\Device\Volume{0946a5b5-f5ea-3949-be9f-060c193265ca}\$RECYCLE.BIN\desktop.ini;desktop.ini;\\?\GLOBALROOT\Device\Volume{0946a5b5-f5ea-3949-be9f-060c193265ca}\$RECYCLE.BIN;Dosya;İşlem hatası;İşlem hatası;İşlem hatası;;;;;Windows Explorer;explorer.exe;C:\Windows\explorer.exe;C:\Windows;8360;DESKTOP-VDBTOJB\Eğitim;Etkin kullanıcı;Okuma hatası

Roblox krnl indirirken Kaspersky Security cloud raporu

Arkadaşlar, 3 yıl krnl kullandım ve hiçbir şey olmadı. Sonra format attırttım ve PC mavi ekran vermeye başladı, krnl PC'yi koruyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Virüs olabilir. Windows güvenlik duvarına pek güvenmiyorum ama trojan veya miner olabilir.

Virüs olabilir. Windows güvenlik duvarına pek güvenmiyorum ama trojan veya miner olabilir.
virüs değil direk miner zaten o kadar güçlü bir hileyi bedavaya vermezler lvden kazandıkları parada karşılamıyor emeklerini

virüs değil direk miner zaten o kadar güçlü bir hileyi bedavaya vermezler lvden kazandıkları parada karşılamıyor emeklerini
Karşılıyor çok çaba sarf ediyorlar en ufak bypass'i düzeltmeye çalışıyorlar. Bir kişi 3 yıl kullansın tartışarak çözemeyiz.

Mining falan yapmıyor. Kaynak kullanım oranları aşırı düşük.
Kaynak umarım A Haber değildir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…