Roblox mouse ve klavye 5 saniye gecikmeli algılıyor

İnşallah tez bir zamanda çözülür teşekkürler her şey için.

Kanka bir de unexpected error diyor quit sorry diyor onu nasıl duzeltiriz Roblox'da belki ondandir? Gecikme.

Bak bir mesajima.

Bakıyorum bakıyorum merak etme 😁
Başka birisine yardım ediyordum şimdi gördüm.

O unexpected error sorununun bir sürü sebebi var. Ama çoğunlukla sistemsel yani sistemine bağlı.
Kısacası bir tür crash.

İnternette bir sürü çözümü vardır bunun YouTube'a bakabilirsin.

Edit: Və hayır o sorun başka bir sorun. Şu an ki yaşadığın sorunla bir alakası yok ama kaynak aynı olabilir. Düşük sistem.

Klavyede calismiyor. Mouse basıyorum Roblox'da 5 saniye sonra algiliyor donmus gibi. Çözümü var mı?

Ek olarak aklıma gelmemiş bir takım yöntemleri de deneyebilirsin:

Roblox'daki grafik ayarını en düşüşe al sonra otomatiğe getir. Belki çözebilir.

Roblox'ta genelde tam ekrana almak için biz F11'e basarız veya ayarlardan Full screen yaparız ancak bu tam tam ekran olmaz. Alt + enter dene.
Bu da belki çözebilir.

En son olarak mouse'unun DPI değerini düşürmen. Yüksek DPI da bu sorunu təşkil ediyor olabilir.

Son düzenleme:
Knk ama 2 3 ay once oyle degildi yağ gibi oynuyodum kasma filan yokdu dediğim problem yoktu oyunu güncelledim böyle oldu

knk bu robloxa giriyom herseye basıb basip duruyom duzeliyo duzelincede bu unexpected error veriyo

Kanka ama 2 3 ay once oyle değildi yağ gibi oynuyordum kasma filan yoktu dediğim problem yoktu oyunu güncelledim böyle oldu.

Kanka bu robloxa giriyorum her şeye basıb basip duruyom duzeliyor duzelincede bu unexpected error veriyor.

Dediğim gibi Roblox güncellemeleri eski sistemleri sapıtabiliyor. Benim de başıma böyle şey geldi ben bir sonraki güncellemeye kadar bekledim.

Yapabiliceğiniz tek şey sanırım şu an Roblox'u manual bir şekilde silmek. Normalde, Roblox'un kendi "uninstall" programı var ancak sanırım bu data dosyalarını tamamen silmiyor. Bu yüzden uninstall yaptıktan sonra sizin %appdata%'den "Roblox" dosyasını silmeniz gerekiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı