bkr ayh Zeptopat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 3 Mart 2022 #1 Google'dan Roblox'u açtım. Bana güncelleştir diyor ama nasıl bilmiyorum.
Sydraaa Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.440 Çözümler 22 Yer Bursa / Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2022 #2 Roblox.exe isimli oyun dosyasını çalıştırdığınız da kendisi oyun için güncellemeleri yapar. Artı 0 Eksi
xyasinn Hectopat Katılım 2 Mart 2022 Mesajlar 124 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2022 #3 bkr ayh dedi: Google'dan Roblox'u açtım. Bana güncelleştir diyor ama nasıl bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Oyuna girmeye çalıştığında eğer güncel değilse otomatik güncelleyecektir. Artı 0 Eksi
bkr ayh dedi: Google'dan Roblox'u açtım. Bana güncelleştir diyor ama nasıl bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Oyuna girmeye çalıştığında eğer güncel değilse otomatik güncelleyecektir.
509401 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 6.248 Çözümler 36 3 Mart 2022 #4 bkr ayh dedi: Google'dan Roblox'u açtım. Bana güncelleştir diyor ama nasıl bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Google'dan Roblox'u açamazsınız sadece sitesini açabilirsiniz. Roblox'u başlattığınızda kendi kendine güncellenir. Artı 0 Eksi
bkr ayh dedi: Google'dan Roblox'u açtım. Bana güncelleştir diyor ama nasıl bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Google'dan Roblox'u açamazsınız sadece sitesini açabilirsiniz. Roblox'u başlattığınızda kendi kendine güncellenir.
N ne bilem ben Decapat Katılım 23 Aralık 2021 Mesajlar 400 Çözümler 3 Yer Türkiye 3 Mart 2022 #5 Oyunu başlattığınızda zaten güncellemeleri yapıyor. Artı 0 Eksi