App Store'da bende olmuştu Android'de olur mu bilmiyorum ama, play Store'da mağaza bölgeni Avrupa'dan herhangi bir ülkeye ayarla daha sonra Roblox'u güncelle geri Türkiye'ye çevirirsin tabii olur mu bilmiyorum Android'de.
Hocam bende istememişti galiba fikrim yok ama random ev adresi falan girmiştim ben bende sadece onu istemişti kart numarası falan istememişti yanlış hatırlamıyorsamMerhaba hocam benim de iOS fakat dediğinizi yapmaya calıstıgımda kart numarası vesaire istiyor nasıl bunu yapabilirim yardımcı olur musunuz?
Hocam bende istememişti galiba fikrim yok ama random ev adresi falan girmiştim ben bende sadece onu istemişti kart numarası falan istememişti yanlış hatırlamıyorsam.
Hocam riz derken neyden bahsettiğini anlamadım ama adres konusunda random adres yazmıştım ben kabul etmişti youtube’da app store ülke bölgesi nasıl değiştirilir diye aratın örnekleri çıkarHocam bende de adres istiyor riz diye bir şey istiyor bir de yardımcı olur musunuz adres konusunda.
Geç gördüm ama tarayıcıdan roblox sitesine girerek(vpn ile) oynayabiliyorsunuz diye biliyorum
Gerek kalmadı güncelledim. Playstore hesabımı hollandaya bağladım.Virüssüz sitelerden APK ile
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.