Roblox nasıl güncellenir?

• Konuyu başlatan mou
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 26
  • Görüntüleme 39.669

mou

Centipat
Daha fazla  
Merhaba bildiğiniz gibi Roblox yasaklandı ve Play Store'dan kaldırıldı. Ve bugün Roblox'a güncelleme geldi ve mobil olduğum içinde güncelleyemiyorum. Nasıl güncelleyebilirim?

Ama ben APK'ya güvenmiyorum. Sonuçda hesabımın çalınma veya virüs girme ihtimali var.

Güvenip güvenmemeniz sizin kararınız. Çalışan bir yöntem, ben ve arkadaşım bu şekilde oynayabiliyoruz. APKPure ünlü ve güvenli bir site olarak biliniyor. İsterseniz araştırabilirsiniz.

Güvenip güvenmemeniz sizin kararınız. Çalışan bir yöntem, ben ve arkadaşım bu şekilde oynayabiliyoruz. APKPure ünlü ve güvenli bir site olarak biliniyor. İsterseniz araştırabilirsiniz.
APKPure kısmen güvenli. Evet ünlü bir site ama birçok oyunda virüs'de var.

Merhaba bildiğiniz gibi Roblox yasaklandı ve Play Store'dan kaldırıldı. Ve bugün Roblox'a güncelleme geldi ve mobil olduğum içinde güncelleyemiyorum. Nasıl güncelleyebilirim?
Arkadaşlar vpn ile başka ülkeye ait hesap açdım. Ama konumu nasıl doğrulayacağımı bilmiyorum. Nasıl doğruyabilrim?

Arkadaşlar vpn ile başka ülkeye ait hesap açdım. Ama konumu nasıl doğrulayacağımı bilmiyorum. Nasıl doğruyabilrim?
Arkadaşlar konumumu doğruladım. Ama hala olmuyor ne yapmalıyım?

Son düzenleme:

Arkadaşlar VPN ile başka ülkeye ait hesap açtım. Ama konumu nasıl doğrulayacağımı bilmiyorum. Nasıl doğruyabilirim?

Arkadaşlar konumumu doğruladım. Ama hala olmuyor ne yapmalıyım?

VPN'ininizin oyuna girerken her zaman açık olması gerekli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı