Roblox yüklemek istiyorum ama ülke bölge değiştirmek istemiyorum aboneliklerim iptal olur, ne yapmam gerek?
Hangi işletim sistemine indiriyorsunuz?Roblox yüklemek istiyorum ama ülke bölge değiştirmek istemiyorum aboneliklerim iptal olur, ne yapmam gerek?
Hangi işletim sistemine indiriyorsunuz?
Aboneliğe ne kadar veriyorsun şu an premiumdan bahsediyorsun sanırım.
Ülke bölge değiştirmek zorundasınız. IOS tamamen kapalı bir işletim sistemi olduğu için başka seçeneğiniz yok. Siz "abi IOS ya stabil ya Android çöp ya" dediğinize pişman olmuşsunuzdur heralde.iOS işletim sistemi.
Hayır evin ortak tableti abimin tableti yani değiştirsem kavga çıkar.
Ülke bölge değiştirmek zorundasınız. iOS tamamen kapalı bir işletim sistemi olduğu için başka seçeneğiniz yok. Siz "abi IOS'ya stabil ya Android çöp ya" dediğinize pişman olmuşsunuzdur herhalde.
Ülke bölge değiştirmek zorundasınız. iOS tamamen kapalı bir işletim sistemi olduğu için başka seçeneğiniz yok. Siz "abi IOS'ya stabil ya Android çöp ya" dediğinize pişman olmuşsunuzdur herhalde.
Aboneliğe ne kadar veriyorsun şu an premiumdan bahsediyorsun sanırım.
IOS'a yüklenmiyor. IOS tamamen kapalı bir işletim sistemi.Üçüncü taraf?
Yapılmaz.
ülke değiştirmek zorundasın diye biliyorumRoblox yüklemek istiyorum ama ülke bölge değiştirmek istemiyorum aboneliklerim iptal olur, ne yapmam gerek?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.