Roblox oynanır mı?

Arkadaşla her şey daha güzeldir. Ama dediğim oyunlar tek başınıza da sarabilir. Brookhaven'ı kardeşimle oynuyorum, acayip sarıyor beraber. Roleplay oyunu.
Zevkinize uyacak oyun bulmak zaman alabilir. Ama en güzel tarafı çok seçenek var ve mobilde geçerli olmasa da bilgisayardan full grafiklerle akıcı olarak oynayabiliyorsunuz.
Hocam zevkime uyacak oyun yıl olmuş 2023 hayla bulamadım en son robloxtaki oyunlara 2019 da bakıyordum neler var diye

Arkadaşla her şey daha güzeldir. Ama dediğim oyunlar tek başınıza da sarabilir. Brookhaven'ı kardeşimle oynuyorum, acayip sarıyor beraber. Roleplay oyunu.
Zevkinize uyacak oyun bulmak zaman alabilir. Ama en güzel tarafı çok seçenek var ve mobilde geçerli olmasa da bilgisayardan Full grafiklerle akıcı olarak oynayabiliyor.

Zevkinize uyacak oyun bulmak zaman alabilir. Ama en güzel tarafı çok seçenek var ve mobilde geçerli olmasa da bilgisayardan Full grafiklerle akıcı olarak oynayabiliyorsunuz.

Her şey arkadaşla güzeldir hep Minecraft'ta arkadaşlarımı davet ettim ama hiçbiri gelmedi hep tek basima oynadım sıkıldım :( neyse Brookhaven'ı çok duydum nasıl guzel mi bir de adopt me falan.

Her şey arkadaşla güzeldir hep Minecraft'ta arkadaşlarımı davet ettim ama hiçbiri gelmedi hep tek basima oynadım sıkıldım :( neyse Brookhaven'ı çok duydum nasıl guzel mi bir de adopt me falan.
Hocam Adopt Me oynamadım nasıldır bilmiyorum. Ama Brookhaven sarıyor. Tek başınıza biraz sıkabilir. Oyun içinden de çok rahat arkadaş edinebilirsiniz ama dediğim gibi yaş ortalaması biraz düşük.

Bu aralar biraz kafa dağıtmak istiyorum arkadaşlar ve kesfette Roblox oyunları görüyorum. Bende oynayayım dedim, daha önce oynadım ama çok sarmadı. Ve kitlesi bayağı toxic yani YouTube'da bile toxicler. Sizce ne yapayım, oynanır mı?

Bu oyunu oynayın bi. Roblox olduğunu unutuyor insan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı