Çözüldü Roblox oynarken bilgisayar kendiliğinden kapanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

576822

Centipat
Merhaba, ben çok eski bir laptop kullanıyorum ve bu aralar fazla oyun oynamaya başladım ve sanırım çok zorlandı.
Laptop Roblox oynarken basit bir oyunda bazen 15 Dk'den sonra bilgisayar direk kapanıyor ve kapanmadan önce ekran donuyor, 1 saniyelik sonra ışıkları var.
Laptopun ilk önce ekranı gidiyor ve sonra ışıkları kapanıyor ve mavi ekran falan vermiyor.
Az yer vardı, 2 GB 30 GB boş alan açtım ama hala aynı sorun ve arkadaşlarımla oyuna girerken bu olay çok sıkıntı çıkartıyor.
Bilgisayar zaten eski olduğundan yavaş açılıyor ve son olarak masaüstünde falan gezinirken bir sıkıntı olmuyor.
Visual Studio'da işlerim oluyor, orada da sıkıntı çıkmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, ben çok eski bir laptop kullanıyorum ve bu aralar fazla oyun oynamaya başladım ve sanırım çok zorlandı.
Laptop Roblox oynarken basit bir oyunda bazen 15 Dk'den sonra bilgisayar direk kapanıyor ve kapanmadan önce ekran donuyor, 1 saniyelik sonra ışıkları var.
Laptopun ilk önce ekranı gidiyor ve sonra ışıkları kapanıyor ve mavi ekran falan vermiyor.
Az yer vardı, 2 GB 30 GB boş alan açtım ama hala aynı sorun ve arkadaşlarımla oyuna girerken bu olay çok sıkıntı çıkartıyor.
Bilgisayar zaten eski olduğundan yavaş açılıyor ve son olarak masaüstünde falan gezinirken bir sıkıntı olmuyor.
Hocam büyük ihtimalle sıcaklık sorunu var sistemde. MSI Afterburner ile oyun içi sıcaklık değerlerini atar mısınız?

Bende de aynı sıkıntılar oluyordu; temizleyip macun yenileyince kendine geliyordu ancak son zamanlarda HDD bozulma seviyesine geldi ve hiçbir şey fayda etmiyor. Tek çare depolama değiştirmek oldu. Belki sende de aynı problem olabilir. HD Tune programı ile diskini bir kontrol etsen iyi olur.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı