Chessboy Hectopat Katılım 18 Eylül 2021 Mesajlar 1.848 Çözümler 8 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2021 #1 Farklı çok oyun oynadım, hiçbir oyunda 70 dereceyi geçmiyor. Roblox oynarken 79 dereceyi gördüm. Yani o kadar kaliteli oyunlar varken grafiği çöp hiçbir özelliği olmayan oyunda neden çok ısınıyor? Çözümünü bilen var mı?
Farklı çok oyun oynadım, hiçbir oyunda 70 dereceyi geçmiyor. Roblox oynarken 79 dereceyi gördüm. Yani o kadar kaliteli oyunlar varken grafiği çöp hiçbir özelliği olmayan oyunda neden çok ısınıyor? Çözümünü bilen var mı?
KS KS Chessboy Hectopat Katılım 18 Eylül 2021 Mesajlar 1.848 Çözümler 8 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2021 #11 Heunzey dedi: Birçok oyundan kastınız hangi tarz oyunlar? Genişletmek için tıkla... Assasins creed , cs:go , valorant , ets , pes , fs 18 , nfs most wanted 2 hangi tarz olur bilmem ama isimleri bunlar. Artı 0 Eksi
Heunzey dedi: Birçok oyundan kastınız hangi tarz oyunlar? Genişletmek için tıkla... Assasins creed , cs:go , valorant , ets , pes , fs 18 , nfs most wanted 2 hangi tarz olur bilmem ama isimleri bunlar.