Roblox Player açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 11

KiLLRoBber

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
RAM
16 gb
Ekran kartı
paylaşımlı
İşlemci
intel i7 8.nesil
Roblox'u kurdum ama Roblox Player'a açmak için tıkladığımda açılmıyor ve PC çok kasmaya başlıyor.

Roblox'u kurdum ama Roblox Player'a açmak için tıkladığımda açılmıyor ve PC çok kasmaya başlıyor.
knk google den dene sitesine gir bi oyuna gir ve başlata tıkla

1702300448099.png
bak bu yeşil butona basacan
olmassa bilmiyom

Web sürümünden oyuna girip kasıp kasmadığını yaz buraya, eğer ki oyun içinde de yoğun bir kasma varsa Directx 11 desteklemeyen bir paylaşımlı ekran kartı var demektir 2018 de Directx 9 dan 11 e geçiş yapılmıştı.

Bir sürü kez sil yükle yaptım, Google'dan girdiğimde de oyun ekranı gelmiyor, fakat aşırı kasmaya başlıyor.

Aşırı bir kasma var Görev Yöneticisi'nden Roblox Game Client'i kapatmadığım sürece de devam ediyor.

Web sürümünden oyuna girip kasıp kasmadığını yaz buraya, eğer ki oyun içinde de yoğun bir kasma varsa DirectX 11 desteklemeyen bir paylaşımlı ekran kartı var demektir 2018 de DirectX 9'dan 11'e geçiş yapılmıştı.

Ek olarak İşlemci ve RAM gayet yeterli görünüyor kasma diğer uygulama/oyunlarda da oluyorsa, laptop ise pil tasarrufu modunda olabilir.

Bir sürü kez sil yükle yaptım, Google'dan girdiğimde de oyun ekranı gelmiyor, fakat aşırı kasmaya başlıyor.

Aşırı bir kasma var Görev Yöneticisi'nden Roblox Game Client'i kapatmadığım sürece de devam ediyor.

Birkaç güncelleme öncesinde OpenGL ve Vulkan API ile çalışmayacak şekilde ayarlandı ama yine bununla ilgili değil gibi sanırım.

Oyunu açtığında Görev Yöneticisi'nden ne kadar kaynak kullandığını gösterecek şekilde SS atabilir misin?

Şimdi biraz araştırdım Intel HD Graphics 520 kullanıyorsun teknik olarak DirectX 9'dan 12'ye kadar tüm sürümleri destekliyor fakat bazı insanların seninkine benzer sorunlar yaşadıklarını okudum o yüzden sorun büyük ihtimalle buradan kaynaklı, değilse bile laptop olduğu için güç yönetiminden kısılmış olması muhtemel o yüzden pil tasarruf modundaysa çıkartmanda fayda var. Yapılacakları forumda bulabilirsin bulamazsan yazabilirim buraya.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı