Roblox Robux alınamıyor

Doruk Durmaz

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam bugün Robux almayı denedim fakat "Hay aksi, geçici bir sorun oluştu gibi görünüyor. Hesabınızdan para çekilmedi." diye bir hata aldım bunu nasıl düzeltebilirim?

Dosya Ekleri

• resim_2024-11-30_211450795.png
    resim_2024-11-30_211450795.png
    7,6 KB · Görüntüleme: 193
VPN ile girdiğiniz için oluyor. Yasak kalkınca böyle bir durum olmayacak. Tek çözüm beklemek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Roblox'da erişim engeli getirildiği için kendisinden satın alamıyoruz maalesef. Fakat İtemsatış gibi sitelerde Roblox oyuncularının sattığı Robux'ları ucuza alabilirsin. Satıcılarla iletişime geçerek satışın nasıl işlediğini öğrenebilirsin. Ayrıca sitede kimlik onayı olan kişilerden ve video kaydı ile almanı öneririm. Seni dolandırmaya çalışırlarsa site üzerinden yetkililere şikayet edebilirsin.

Hocam illegal Robux satan siteler var adını vermek istemiyorum oradan alınca sıkıntı olmuyor hem de normalden daha hesaplıya geliyor ama 5 gün beklemeniz gerekiyor.

@Doruk Durmaz Hocam şu an Robux almak istiyorum vpn ile de denedim goodbyedpi ile de denedim yine sıkıntı oluyor bu durumu nasıl çözebiliriz? Bir yerde yanlışlık yapma olasılığım olabilir. Bana yol gösterir mısınız?

@Doruk Durmaz Hocam şu an Robux almak istiyorum VPN ile de denedim GoodbyeDPI ile de denedim yine sıkıntı oluyor bu durumu nasıl çözebiliriz? Bir yerde yanlışlık yapma olasılığım olabilir. Bana yol gösterir mısınız?

Ne VPN ne GoodbyeDPI işe yaramaz. Kartın Türkiye oldugu için para falan çekemez Roblox şu an. Mesela telefon numarana kod bıle yollayamaz Roblox şu an.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı