İmkansız.Arkadaşlar, Roblox'tan geçen ay Premium almıştım iade etmeyi unutmuşum. Gelen robuxu hiç ellemedim. İade etme fırsatım var mıdır? Varsa nasıl edebilirim?
Arkadaşlar, Roblox'tan geçen ay Premium almıştım iade etmeyi unutmuşum. Gelen robuxu hiç ellemedim. İade etme fırsatım var mıdır? Varsa nasıl edebilirim?
Nereden atabilirim hocam.Roblox'a mesaj atın geri verebilirler belki.
Nereden atabilirim hocam.
YouTube'a robux iade etme yazın nereden atıldığını görebilirsiniz eğer olursa çözüm olarak işaretleyebilir misiniz hocam.
Edilir. İade edince robux geri onlara gitmez para sizde kalır. Bir süre sonra süreli veya süresiz Ban yersiniz.Arkadaşlar, Roblox'tan geçen ay Premium almıştım iade etmeyi unutmuşum. Gelen robuxu hiç ellemedim. İade etme fırsatım var mıdır? Varsa nasıl edebilirim?
Teşekkürler hocam supporta yazdım şikayetvarada yazdım fotoğraflar ile beraber bir göz atayım.

Çok iyi inşallah güzel sonuç alırsınız iyi günler
Xsolla diye bir siteye yönlendirdi işlem numarası istiyor 9 haneli ama bulamıyorum :/
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.