emrullah55 Centipat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #1 Merhaba ben Roblox'dan yanlışlıkla Robux yatırmışım bende iade etmiştim sonra hesabım askıya alındı itiraz bölümünden yardım kategoresi bölümünden nereye basmam gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba ben Roblox'dan yanlışlıkla Robux yatırmışım bende iade etmiştim sonra hesabım askıya alındı itiraz bölümünden yardım kategoresi bölümünden nereye basmam gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim.
509401 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 6.248 Çözümler 36 7 Şubat 2023 #2 emrullah55 dedi: Merhaba ben Roblox'dan yanlışlıkla Robux yatırmışım bende iade etmiştim sonra hesabım askıya alındı itiraz bölümünden yardım kategoresi bölümünden nereye basmam gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... İade ederken sebebini yetkisiz harcama diye mi seçtiniz? Yani kartınızdan bilmeden çekildi seçtiyseniz işiniz zor. roblox.com/support Artı 0 Eksi
emrullah55 dedi: Merhaba ben Roblox'dan yanlışlıkla Robux yatırmışım bende iade etmiştim sonra hesabım askıya alındı itiraz bölümünden yardım kategoresi bölümünden nereye basmam gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... İade ederken sebebini yetkisiz harcama diye mi seçtiniz? Yani kartınızdan bilmeden çekildi seçtiyseniz işiniz zor. roblox.com/support