Çözüldü Roblox Studio "0x887a0007" hatası verip uygulamadan attı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kayra Efe

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, Roblox Studio'da map yaparken bir anda Studio'dan attı ve 0x887a0007 hatasını verdi. Birkaç çözüm denedim ama olmadı. Yardımcı olursanız sevinirim, önemli bir map'ti.

Hata SS:
1719160619899.png

Merhaba, Roblox Studio'da map yaparken bir anda Studio'dan attı ve 0x887a0007 hatasını verdi. Birkaç çözüm denedim ama olmadı. Yardımcı olursanız sevinirim, önemli bir map'ti.

Hata SS:
1719160619899.png
map sıkıntılıymış

Dosya Ekleri

• 1719160603107.png
    1719160603107.png
    7,8 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
Çözüm

Hata SS: Eki Görüntüle 2230378

map sıkıntılıymış
Grafik kartınız muhtemelen render yapamadı. ALT+S tuşlarına basarak Roblox Studio ayarlarını açın. Orada "Rendering" bölümüne gidin ve render ile ilgili bir ayar göreceksiniz (adını tam hatırlamıyorum, genellikle "Automatic" olarak ayarlıdır). Bu ayarı "Level 1" olarak değiştirin.

Hata SS: Eki Görüntüle 2230378

map sıkıntılıymış
Grafik kartınız muhtemelen render yapamadı. ALT+S tuşlarına basarak Roblox Studio ayarlarını açın. Orada "Rendering" bölümüne gidin ve render ile ilgili bir ayar göreceksiniz (adını tam hatırlamıyorum, genellikle "Automatic" olarak ayarlıdır). Bu ayarı "Level 1" olarak değiştirin.

Çözüm
Kral mapde sistemi cok zorlayacak bi item varmış silince düzeldi doğrudur bilgi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı